80,0kg (-1,2)
BMI 25,2
Kvar till mål 2,0

Puh.

Jag kollade tidigare vikt och sen ställde jag mig på vågen. Blev lite besviken trots att det var det egentliga snittviktnedgången jag satsat på. -0,4. Men jag måste ha varit lite trött. För sen insåg jag att det var ju vikten i torsdags, inte i måndags. =) YAY! Minus 1,2 kilo. Woho! En äkta rivstart! Känns mycket bra. Efter en veckas Rivstart 2011.

Träningen blev inte alls som jag tänkt i veckan. Det blev jogging i måndags, styrketräning i tisdags och badminton i torsdags. Sen inget mer. Jag har alldeles för stora förhoppningar för vad jag orkar när jag börjar jobba så tidigt som jag gjorde i helgen. Jag orkar ta mig hem från jobbet. Sen inget mer. Blev lite för lite sömn i helgen med men det är så svårt. Jag går hemifrån och då är David i koma. Sen jobb i 10 timmar. När man kommer hem vill man ju umgås lite. Inte gå och lägga sig vid 20-tiden för att få sina 8 timmars sömn som jag vanligtvis behöver för att orka med dagen efter. Denna vecka är det kvällspass så jag behöver i alla fall inte ställa klockan på vidriga 04. =)

Glad över det stora minuset, nästa vecka vill jag se 7an igen. Såg den några dagar innan jag tog målvikten innan jul, men på själva vägdagen så stod det ju 80 prick, som idag. Det är verkligen spurten.

Vad mer som har hänt är att jag sa upp mitt onlinemedlemsskap i VV. Jag hade inte gått in ens och skrivit in vikten på några veckor och jag stod och velade mellan att ha det kvar ifall jag vill gå tillbaka eller om jag skulle säga upp det. Det kostar ju lite extra att dra igång det igen. Men sen tänkte jag att de månadsavgifterna jag sparar på två månaders test utan VV, blir ju det extra det kostar att starta det igen typ så jag sa upp det. Nu är det kalorier och Matdagboken som gäller för att hålla koll.

21 Thoughts on “Vägning vecka 2

 1. Grattis!
  Det gick ju bra det där 🙂
  Jag funderar faktiskt också på vad jag eg. ska med viktväktarna till. Men de får vara kvar ett tag till tror jag 🙂
  Kram

  • Jag var i valet och kvalet jag med. Men sen kände jag att jag kan ju alltid hoppa på det igen om jag vill det. 150:- i månaden är mycket om man inte utnyttjar deras sida.
   Kram kram

 2. Gratulerar Elin. 1,2 kilo ner är ju verkligen en rivstart särskilt när du har så lite kvar till mål. Kanonbra! Ha en ny bra rivstartvecka./ Anna

 3. Härligt Elin! Å du som var så nervös… mmm jo men visst. Låter som en helt underbar start. Jag säger snart upp mitt VV med. Jag är snart guldmedelm och nätets cheklista fyller jag aldrig i numera. Känns lite dumt att betala för det när jag sedan går gratis hos VV.

  • Grattis till Guldmedlemsskapet snart! Hade jag gått på möten så hade jag gjort lika som du. Tror du du kommer fortsätta gå väldigt länge? Som guldmedlem? Vad får man för något för det? Är det gratis möten i alla framtid? Bara man går med ett visst antal veckors mellanrum.

 4. Grattis! Det är ett bra resultat. När jag körde VV lite mer seriöst för tre år sedan slutade jag också att skriva ner efter ett par månader, man lär sig ju ungefär vad man ska äta och hur mycket. Idag kör jag igång med Vv igen och hoppas att det ska ge bra resultat.

  • LYCKA TILL MED VV!!! Håller tummarna att det går lika bra för dig som det gick för mig. Det bästa med VV var att jag fick upp ögonen för hur hysteriskt stora portioner vi åt. Mycket har halverats, ris till exempel. Känns mycket bra.

   PEPP till dig!

 5. Grattis tjejen vad duktig du är =D .. ses på fredag puss puss

 6. Heja heja! Vad duktig du är 🙂

 7. Härligt!!! GRATTIS!

 8. Vilken härlig rivstart, grattis! 🙂

 9. Grattis! Vad skönt!!

 10. Grattis! 😀 Du är så jäkla duktig och vilken skön rivstart! 🙂

  • Känns otroligt bra! En skön start verkligen. Önskar jag hade guldkort på SATS så vi kunde träna mer ihop men jag tror det är svårt att få ihop tider. =) Säg gärna till om du vill träna på Liljeholmen igen. Skoj att prata med någon. =)

   KRAM

 11. Stort grattis 🙂 ser att du har justerat målvikten lite, tror du att du kommer bli nöjd vid 78kg?
  Ännu ett stort grattis från mig 🙂

  • Tack!
   Jag tar det lite som det kommer, försöker landa lite på varje målvikt. Den första på 80 satte jag när jag vägde som mest, den kändes omöjlig då. Nu känns 78 som en bra vikt. Vi får se när jag kommer dit. =)

 12. Birgitta Hedlund on January 11, 2011 at 22:47 said:

  Grattis!

  Jag har för mig att om man börjar om med VV inom 6 månader så kostar det inget extra.

  • Tack tack! Jag vet inte, jag har ju bara varit onlinemedlem, inte gått på möten. Får se om den dagen kommer att jag behöver ta reda på det. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation