Här kommer då startvikten för Rivstart 2011. Invägningen.

81,2kg
BMI 25,6
Kvar till mål 3,2

Mitt mål viktmässigt med Rivstarten är att väga 78kg den 28februari. 3,2kg ska bort på 8 veckor ger en önskad snittminskning på 4hekto i veckan. Helt klart genomförbart.

Jag vägde mig förra veckan men gillade inte riktigt vad jag såg. Vägning efter 3 juldagar plus att jag gick upp mitt i natten… Det stod 82,1 har jag för mig. Sen öppettiderna på SATS inte riktigt funkat med schemat vid jul och nyår. Så det blev ingen träning alls mellan 20-29dec. Illa. Plus att latmasken tog nog över lite, hade tränat 6 dagar av 7 veckan innan. Nu är jag tillbaka med full kraft igen.

5 Thoughts on “Vägning vecka 1

 1. AnnaPanna on January 3, 2011 at 11:20 said:

  Hej!
  Då ska jag verkligen skärpa till mig att kommentera. Jag är en trogen läsare och är inne nästan varje dag. Håller själv på att gå ner i vikt. (Började på 103,3 och är har stått still nu över hemska jul och nyår runt 92.) Du är en fantastisk inspiration och pepp! Jag har ca 17 kg till mitt “jag är nöjd resultat”, men sen kan man ju ändra, precis som du gjort.
  Keep up the good work!
  Heja heja!

  • Elin on January 3, 2011 at 16:11 said:

   Hej!
   Vad kul att du gav dig till känna. Alltid roligt att veta vilka som läser. Då har du kommit förbi de där kilona som de säger att man tjänar så otroligt mycket på att tappa. Många sjukdomar där riskerna minskar otroligt mycket genom att tappa 10%. Bra jobbat!

   Jul och nyår är svåra, typiska ätarhelger här i Sverige. Men nu är det långt till påsk så nu gäller det att passa på! =)

   Lycka till, tack för peppet och för att du läser min blogg.

 2. Bra mål!! Du kommer att fixa detta också!! Heja!

 3. Heja heja! Du kommer klara det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation