Jag är faktiskt lite nervös inför vägningen i morgon… Brukar vanligtvis inte vara det men nu har jag gått upp hiskeligt tidigt i tre dagar och har inte vägt mig någon av dagarna. Så jag har noll koll. Det är Davids födelsedag idag så vi var ute med familjen och åt middag på restaurang. Tycker det gick bra på restaurangen, av valen som fanns så tyckte jag att jag gjorde det bästa av det.

Kan det bli måndag morgon snart. Men först en välförtjänt SOVMORGON!!!

11 Thoughts on “Lite nervös

  1. Jag tycker alltid att det är lite nervöst att kliva upp på vågen den dagen “det räknas”. Lycka till med vågen imorgon!

  2. Sov läääänge 🙂 Lycka till imorgon!

  3. Efter tjuvvägning längtade jag till min veckovägning idag. Tänk vad olika man känner olika veckor inför denna veckodag 🙂

  4. Håller tummarna för att det går bra för dig. Fyller du i cheklistan? Jag har faktiskt klarat en hel vecka nu. SÅ jag hoppas på ett fint minus på onsdag. Men… vi får väl se hur de går.

    Lycka till!

  5. Det kommer säkert att gå jättebra, jag håller mina tummar för dig!
    Kramar

  6. Jag är också jättenervös för vägningen! Fast.. jag har helt ärligt inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå till viktväktarna och väga mig eller inte denna vecka… Jag vill inte ha ett plus… Ja men vi får väl se hur jag gör… för ett plus de blir det, det vet jag!!

    • Jag tyckte det alltid var bättre att gå dit och få ett plus än att inte gå dit och försöka ännu hårdare för att få ett minus till nästa gång. Det är om man har en bra konsulent vill säga, som kan inspirera en att komma tillbaka till rätt tänk osv. Hur du än väljer så lycka till i veckan!!

      PEPP!!!

  7. Det kommer gå bra Elin, I know that! 🙂

  8. Hej,
    Hoppas det går bra med väget. Men vet du, går det inte bra imorgon (idag?) så går det bra nästa gång. Du kan det här ju. Du hade inte kommit så långt som du gjort nu om du inte klarat av det. Men går det inte nu, så lägg i en växel till bara, så kommer det gå som en dans.
    Jag var helt okej duktig hela veckan, men igår så tänkte jag dumt nog att jag har ju så mycket poäng kvar, så jag behöver inte räkna innan jag äter. Dumt! för nu gick jag över tillåtna poäng visade det sig 🙁
    Jag tänker vänta till imorgon med att väga mig, FUSKIS jag vet.

    Ps. Det nya bloggutseendet är fint, vintrigt och så men jag måste säga att jag saknar det röda 🙂
    (Red rules)

    • Ja, nu gick det ju alldeles utmärkt. Vilket bara visar att man absolut inte ska ställa sig på vågen på kvällen innan vägdag… Det ger inga positiva tankar alls. =) Visst är det bättre att kolla innan men ibland får man kanske testa sig själv lite. Och vissa dagar när jag visste jag skulle ut och äta på kvällen eller var bortbjuden så räknade jag ordentligt frukost o lunch och sen när middagen kom så skrev jag bara upp alla PP jag hade kvar den dagen men åt vad jag ville. Det är ju inte de dagarna som har gjort mig överviktig. De speciella dagarna, födelsedagar och grillfester osv. Utan alla dagar däremellan. =)

      I love RED. Så det kommer tillbaka, jag lovar. Ville bara känna att jag städat bort julen lite. =)

  9. Jag är helt säker på att det kommer gå bra i morgon!! Jag håller tummarna!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation