Det jag saknar från Viktväktarna är diagrammet över viktnedgången. Har inte kunskaper att få till ett snygg på egen hand så jag gick på jakt efter ett som någon annan gjort. Hittade ett jag gillar skarpt.

Själva stället där jag för in vikten ger mig lite rolig info också. Som tex om jag behåller snittminskningen jag har nu när kommer jag då gå i mål. =) Med dagens vägning så hamnar målgången på 23 februari. Låter ju härligt.

Man ser tydligt hur snittminskningen har minskat ju närmre målet jag kommer. Gick ju i en rasande fart där i början. Något som jag nu kan se som ganska ohälsosamt men då såg jag det som något väldigt positivt. Ska bli spännande att se vad vågen visar ett år efter att jag startade min väg mot ett hälsosammare liv. Tänk, det är om bara 3 månader.

Orginalet hittades på onmyweigh.com
En försvenskad version har gjorts av 56kilo.se.
Jag var tvungen att göra om lite i den för något var galet med uträkningen av BMI på högra sida. Här kan du ladda min version. Gick visst inte alls att ladda ner den. Sorry!

För att få den försvenskade versionen som ni hittar på 56kilo.se att fungera med BMI uträkningen på högra sidan så ändra följande

Klicka på översta rutan i BMI-kolumnen till höger. Radera sen /39,37 i formeln markerad med röda ringar. Ta bort det på båda ställena. Gör sen så på alla BMI rutor på den högra sidan. Ni kan ändra startdatum själva sen visar den 52 veckor  framåt. Bara att ändra första rutan med datum så räknar den ut alla andra datum själv. Hoppas ni får till det. =)

Har lagt in en hel del bloggar i Bloglovin. Hade något liknande förut och det gör ju det hela lite enklare.
Följ min blogg med bloglovin

23 Thoughts on “Diagram

  1. Jag har versionen från 56kilo, men om det är fel på högersidan så vill jag ju hellre ha din version… det gick inte att ladda ner den dock, fick bara error… 🙁

    Jag längtar efter att det ska se så där snyggt ut i min som det gör i din!!! 😀

    kram

  2. Vilken bra grej tack för tipset. Jag får dock inte andra kolumnen att summera min BMI 46008,5 står det där nu… Exploderar jag snart eller? 😉 Får försöka klura ut varför en annan dag.

    Tyvärr får jag error när jag klickar för att öppna din fil.

  3. Nörd som jag är har jag gjort min egen i excel 🙂

  4. Snyggt! Måste kännas helt galet? 😀
    Jag gör min i Illustrator så det ligger ingen matematik bakom direkt, haha. Jag bara pluppar dit cirklarna ungefär där de ska vara 😉

  5. Wow, det där var snyggt!

    🙂

  6. Så tjusigt du fått det på bloggen! Och jag är helt färdig efter dagens träning 😉 Kram

    • Lite ombyte förnöjer eller hur är det? =) Men det röda kommer komma tillbaka. Behöver bara sakna det lite först. =) Kram kram

  7. Jösses vilken bra hjälp för att synliggöra viktnedgången.

    Ha det gott

  8. Vilken bra grej!

  9. sv: Ja visst är det sjukt? :/ Huvudet är bra skumt det.

  10. Tack elin! Vad fint sagt, Krams!

  11. Sv: Meen Elin, har du inte märkt att jag inte har rökt på jobbet på flera månader? 😛 Så är det, and I am awesome! 😀
    Starkt jobbat med vikten, jag kämpar för fullt för att hålla mig kvar men det är tuuuufft. Du är grym! 🙂

    • Jag har faktiskt inte tänkt på det… tycker ni kilar ut titt som tätt…. oops. =) Du är verkligen awesome! Kanonbra och förstå hur det kommer påverka konditionen din sen när du börjar jogga igen. =) YAY!! Hålla vikten är verkligen en kamp det med. Tur vi har jobbyxorna som sätter stopp. =)

  12. Det där diagrammet använder jag med!
    Grymt bra jobbat att gå ner 25 kilo!! Får jag fråga hur lång du är?
    Lägger till dig i min blogglista!

    • Visst är det bra! Så glad att jag hittade det. Oftast så fattar jag inte hur stor grej det är att ha gått ner 25 kilo. Om någon annan säger att de gått ner 25 så skulle jag tappa haken och verkligen imponeras men när jag tänker på att jag gjort det själv så tänker jag tyvärr mest “hur kunde jag låta mig själv gå upp till över 100 kilo?” Synd. Förhoppningsvis så ramlar polletten snart ner och jag fattar det jag med. =)

      Jag är 1,78cm. =)

  13. Danielle on January 15, 2011 at 00:43 said:

    Schysst grej men jag får inte fram framgångstabellen… 🙁 Och det kommer inte upp någon kurva heller. Ouäää!

    • Förklara lite mer vad du får för problem så kanske jag kan hjälpa till. De olika sidorna ligger som flikar i dokumentet, oftast byter du mellan flikarna nertill till vänster. Första fliken lägger du in startvikt, startdatum o målvikt har jag för mig, sen på andra fliken lägger du in veckovikten och på sista fliken kommer diagrammet automatiskt. Lycka till!

      • Danielle on January 16, 2011 at 11:27 said:

        Jag har fyllt i alls som man ska (målvikt, vikt, längd m.m) och även fyllt i min vikt för de senaste 9 veckorna. Kanske behöver jag fylla i lite mer för att den ska kunna räkna ut någon slags framgångskurva… Men själva viktkurvan borde ju komma in iaf. Skumt… Ska försöka göra om allting och se om det funkar.

        🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation