Ett roligt blogginlägg om att springa. So, you wanna be a runner? Hittade dit via Ben does life-bloggen.

Jag blev tipsad om en bra låt att springa till i Klassikerbloggen. Två tjejer som ska göra Halvklassikern i år. Blir sjukt inspirerad att testa det själv men inser mina begränsningar. Men om ett, två år kanske. =) Hittade flera låtar av Katy Perry som lades till joggingmusiken. Vad lyssnar ni på när ni joggar? Tips på bra tempolåtar önskas.

En Rivstart-deltagare tipsade om att ni som har Androidmobiler kan ladda ner Runkeeper Pro gratis på denna sidan. Det är programmet jag använder till iPhonen när jag springer. Bäst gillar jag att man kan få den att ge en updates om hur långt och hur länge man sprungit under tiden man springer. Skönt att höra när man är halvvägs runt rundan, eller få reda på när det är dags att satsa järnet när det är 500 meter kvar på 5km rundan. Man kan även lägga in ett tempo man vill hålla så håller den reda på om man ska öka eller sakta ner. Testade det i somras men den var nog trasig… den sa hela tiden “you are behind”. =)

12 Thoughts on “Dagens tips

 1. Hejhej! Jag är också med i Rivstart 2011 och det var så jag hittade din blogg. Ville bara säga hej och önska dig lycka till! Tack för musiktipset, sitter som bäst och letar efter ny träningsmusik. Katy Perry borde kunna vara något för mig 🙂

 2. Svar: Åh, tack så jättemycket! Det är jobbigt, men det gör att jag vill kämpa mer! Och jag vill ju också givetvis ha dom där före-bilderna. Jag önskar jag hade foton från när jag var som störst. Alltså när jag är lite mer lättklädd, haha.
  Jaa, det här året är mitt år! Jag ska fan klara det 🙂 Det här året blir det grovjobbet och nästa år blir det finslipet med sikt på beach 2012, hehe 😉
  Kramar!

 3. Så sugen på klassikern jag med. Tänkte att Tjejklassikern kunde vara bra att börja med. Men… uj vad dyrt det blev. En cykel är ju inte billig direkt och så avgifter och resor, boende. Så.. hm… nej inte i år.

  RunKeeper kan säkert vara bra om man bor i stan. Här hemma får den fnatt och hittar inte mina gångvägar jag springer på. CardioTrainer fungerar bäst för mig.

 4. Några sköna låtar med tempo:

  La Roux – Bulletproof
  The Sounds – Living in America
  The Hellacopters – I’m in the band
  David Guetta feat. Kid Cudi – Memories
  Rooney – Sorry Sorry
  Kelly Rowland feat. David Guetta – Commander
  Flo RIda feat. David Guetta – Club Can’t Handle Me
  Sibel – Stop
  Swingfly – Singing That Melody

  Hoppas någon av dom faller dig i smaken iaf!
  KRAM!

 5. När jag joggar lyssnar jag inte på någonting. Min sambo tycker inte om det då man gör sig till ett lätt offer genom att inte höra vad som händer runt om kring en. Musik i öronen skulle dock göra rundorna enklare tänker jag 🙂

  Kram

 6. Jag tycker Mr Vain eller No limit m 2unlimited är de ultimata jogginglåtarna!

 7. Hej!
  Dessa låtar tycker jag jættemycket om. Jag blir både glad och full av energi. Om de faller dig i smaken har jag ingen aning om, men jag kan alltid lænka dem ændå:) Det ær en del mixer av låtar, och antingen ælskar man det, eller hatar det.. 😉

  Sean Paul – Temperature
  http://www.youtube.com/watch?v=dW2MmuA1nI4&ob=av2em

  Lumidee – I wanna dance with somebody
  http://www.youtube.com/watch?v=j0ILAwhaj6k

  Bonnie Tyler – Holding out for a hero
  http://www.youtube.com/watch?v=4UpqLhYQz28&feature=related

  Dj Sammy – Forever young
  http://www.youtube.com/watch?v=X1uRgH3Ejxk

  Pink – So what
  http://www.youtube.com/watch?v=lUvYR2ZYjVY

  Sen ær det æven en till låt, men som jag inte riktigt fattar vad heter, men hær ær i alla fall lænken;
  http://www.youtube.com/watch?v=Cx-ghUOjixM

  Hoppas du fått några tips iaf:)
  Kram Ein

 8. Malin on June 22, 2011 at 17:03 said:

  Ett sent tips på tempolåt, men man kan väl aldrig få för många tips på träningsmusik 😉
  Jag tycker Alexandra Burkes låt Broken heels funkar bra att springa till

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation