Idag hade jag bokat in en belöning till mig själv. Att ha gått ner 25 kilo kräver belöning. Eller hur?! Ska på solsemester om ett tag och jag var sugen på att vaxa benen. Har gjort det för många år sen men sen dess har jag rakat dem. Hur kunde jag glömma bort att det gör så sjukt ont!?!?!? Puh. Det var en belöning som medan det pågick var mer som ett straff. =) Men på en timme var det över och jag känner mig himla fin. Om än lite prickig. Men det lugnar nog ner sig på någon dag.

Passade på att ge mig själv en liten försenad julklapp också. Strumpor från Gococo.se. Har inte hunnit träna i dem ännu men har lufsat omkring i dem nu på kvällen, mycket sköna. Lite roligt med lite piffiga färger också. Annars är mina träningskläder mest svarta… ska se till och ändra på det vid nästa inköp. Roligare med roliga färger. Och ja, vi har granen kvar inne. Den vägrar släppa ifrån sig barren, slutade vattna den för en evighet sen. Plus den är den finaste granen vi nånsin haft så den stannar tills söndag, då åker den ut, med eller utan barr. Kommer sakna ljuset från den dock. Älskar julgransskenet.

Visst är det roligt att det är speciella höger och vänsterstrumpor?! Med hjälp av en kod jag hittade hos Suzan i bloggen Ett dussin pannor så fick jag lite rabatt också. Trevlig, trevligt! Står här på julklappen från svägerskan Liv, en träningsmatta så jag inte får så ont i ryggen av situps och andra övningar här hemma. =)

David har ju en stående badmintontid med sin kompis varje torsdag. När kompisen inte kan så hoppar jag in om jag kan. Denna veckan kan inte kompisen och jag jobbar kväll på torsdag. Så David ringde igår och frågade om han kunde flytta tiden till idag, tisdag. Ja, det gick. Till klockan 21:30. Det är verkligen så sent att då bege sig till andra sidan stan för att spela badminton till 22:30. Igår kändes det OK men idag var det inte lika kul. Så han ringde och hörde om vi kunde flytta tiden tills i helgen. Och det gick bra. Så idag har det inte blivit någon träning alls. Känns lite trist, på en ledig dag och allt. Men å andra sidan har jag klämt 4 timmeslånga avsnitt av kostymdrameserien Emma med bästa vännen Kristina och detta kombinerades med ännu fler timmar kattungemys. De har precis fått hem två urfina kattungar från Katthemmet. Och de är alldeles underbara. Hur härligt är det inte att kela med kattungar? På lördag får jag träffa dem igen, längtar redan.

22 Thoughts on “Belöning och nya strumpor

  1. Fan vad sexigt. Vad gör L och R:et? Varför höger och vänster? Är de speciellt sydda för var fot?

  2. Appropå det där med att vaxa benen, har aldrig gått och fått det gjort. Tycker det för så jävulskt ont. Kanske ska prova? 😀

    • Det gör verkligen djävulskt ont. Hur kunde jag ha glömt bort det. Men sist jag gjorde det var till studenten och det var ju ett tag sen nu… =) Du kan ju testa att göra halva benen, för mig gör låren ondast.

  3. Älskar kattungar. Mys 🙂

  4. Mm..mysiga sockar..o smart att de är uppmärkta med Left o Right..Kattungar ja..ja, det är mysigt..o mycket jobb..lovar att säga till nästa gång jag har en kull (blir antagligen efter sommaren). Små fluffbollar med blå ögon som dräller överallt;)

  5. AnnaPanna on January 12, 2011 at 13:13 said:

    Jag håller på med viktminskning jag oxå och har redan planerat in mina belöningar. I går nådde jag en magisk gräns, jag kom under 90 kg. 89,6 kg. Herre vilken lättnad. Detta gav en total minskning på 13,7 kg! Och min belöning blir fotvård. När jag nått nästa magiska gräns, minus 20 kg så ska jag färga håret.
    Tack för en mycket inspirerande blogg =)

    • Bra att du planerat in belöningarna, det tycker jag är en viktig del i ens viktminskning. Då startade vi ju ungefär på samma vikt. Kommer ihåg att de där jämna siffrorna är härliga att ramla under. Nu har jag ju nyligen hamnat på 80 och det är min sista. =) Jag kommer aldrig hamna under 70 och skulle nog inte se så snygg ut så heller så det gör inget. Nu är siktet inställt på målvikten. Bra jobbat, 13,7 kilo bort från din kropp, dina knän och inre organ tackar dig. =) Hihi.

      Tack för att du säger att bloggen inspirerar, känns mycket roligt att höra.
      Lycka till med resterande kilon!

  6. Jag gjorde vaxning innan jag åkte till Brasilien. Aj, aj, aj… det gjorde skitont. Ingenting att njuta just för stunden men sedan är det skönt.

    Jag skulle verkligen vilja ha dessa strumpor också. Alla säger att de är riktigt bra strumpor så jag vill prova dem.

    • Hur länge kände du att den räckte, vaxningen? Jag tänker underhålla den med en epilator jag har hemma så förhoppningsvis så är mina dagar med stubbiga ben över.

      Med den där koden och sen tror jag man får en värdecheck om man skriver upp sig för att få deras nyhetsbrev så blir det ganska billigt att testa. =) Jag glömde värdechecken så jag “blir ju tvungen” att handla där en gång till. =)

  7. Kristina Z on January 13, 2011 at 08:22 said:

    De läntar efter dig också ELin!! Kramis!

  8. Oh vilka härliga färger och vad duktig du är! Hittade din blogg nyss, satan vad duktigt!! Massa kramar

  9. Oh tack för din kommentar! Jag går på en diet som heter rikshospitalets diet som man bara går på i 13 dagar. Inte en dag mera eller mindre och så måste man hålla sig till exakt vad dom skriver så hihi, den är skit jobbig men är inne på dag 11 nu så det är inte långt kvar! Massa kramar till duktiga dig!!

  10. DU ÄR SÅ VÄRD EN BELÖNING, ELLER FLER.
    För du är bäst!

  11. att ha gått ner 25 kilo kräver def belöning! wow helt enkelt. snygga strumpor! ha en skön helg! 🙂

  12. Tack Elin! Och jag är så glad att du funnits med nästan hela min resa då jag kom till bloggvärlden 🙂 Pepp!

  13. visst är strumporna grymma? =)

    • Japp, är lite ovan med tjocka strumpor då jag innan haft vanliga tunna men jag kommer vänja mig. Gillar dem starkt! Blir glad av färgerna med. =)

  14. Självklart ska du belöna dig. Du är värd belöning.

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation