Veckans träning ser ut så här.

Skoj att flytthjälp fanns att välja i Funbeat. =) För gudarna ska veta att det var träning på hög nivå. Tre trappor utan hiss är inte att leka med. Jag hade innetjänst och körde bara trappor hela tiden. Mina ben skakade efteråt. På ett skönt sätt förstås. Annars så blev det inte så mycket som jag hade tänkt på träningsfronten. Jag har en tendens att lägga in passen efter vilka jag vill gå på och inte vilka som passar bäst i tid. Jag slutar 16, hemma 17 och måndag och tisdag så la jag in träningspass klockan 19. Det gick inte. Har jag väl landat hemma så är det motigt att ta sig ut igen. Så då känner jag mig dålig för att jag avbokar. Ska försöka bli bättre på att styra upp passen så de passar tidsmässigt när jag ska träna på de dagar jag jobbar. Den bästa träningen är den som blir av, eller hur är det?

2 Thoughts on “Träning vecka 48

  1. Ja, det är sjukt vad det tar på krafterna med flyttning! När vi flyttade till vår förra lägenhet hade vi ingen som hjälpte oss. Det var på tredje våningen och gaaanska jobbigt att flytta bord, soffa, säng och sånt själv ihop med sambon :/

    • Ja det är verkligen tyngre än man tror. Men samtidigt gillar jag att flytta, man rensar liksom upp lite då, annars har prylar en tendens att bara hopa sig i garderober och förråd. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation