Jag hakar på Cornelias Rivstart 2011. 3 januari startar den och håller på i 8 veckor. Alla får sätta personliga mål och mina blir följande

 • Gå ner 3,2 kilo
 • Klara att springa 5km på 30 minuter

Sen lägger jag på en utmaning till detta, eftersom vår Motionsutmaning version 2 blev ett totalt fiasko för min del… hmm… så jag blandar version 1 med version 2 och får då följande motionsutmaning

 • 112 minuter planka på tå, 2min/dag i snitt
 • 1680 situps, 30stycken/dag i snitt
 • 160 stycken Burpess, 20 stycken/vecka (dessa kommer göras på tid för att ha något att jämföra med, har gjort dem på PT-träning på 2min 25sek första gången)
 • 560 armhävningar, 10 stycken/dag i snitt

Nu jäklar! Förlåt redan nu till alla på SATS Liljeholmen för att jag kommer ockupera löpbanden så mycket, såvida in snön försvinner men det tvivlar jag på…

4 Thoughts on “Rivstart 2011

 1. Kul med en utmaning. Det kan ju sporra.

  En fråga… löpningen ska den vara på löpband då? Med den tiden? Eller är det utomhuslöpning som gäller på 30 minuter? Du gör ju som du vill men, jag är nyfiken. Det är ju lite lättare att springa fort på löpbandet tänker jag.

  • Den blir troligtvis på löpband. Tänkte inte på att det nog blir snabbare på det. Har inga broddar ännu till joggingskorna och om det inte har blivit blidväder tills dess, vilket jag tvivlar på att det blir, så blir det nog inomhusjogging. Kan tänka mig att ändra mig om jag tycker att det är allt för trist att springa inomhus. Då springer jag en gång ute och justerar tidsförbättringen efter det. =)

 2. Kul att du hänger på. Jag uppdaterar med ditt namn på listan! Kram på dig

 3. Vad kul att du också är med, jag ska också hänga på. Har inte satt några mål än men de kommer så fort jag funderat ut dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation