Jag finns lite här och där på internet, forum, bloggar och så och har gjort det i några år. Från och med igår så finns jag även på Youtube. PT Tess frågade om det var OK att filma mig när jag gör övningar med TRX, ett slags band som man fäster i taket egentligen men här sitter den fast i ribbstolen på gymmet. Övningarna med banden är grymma och när hon kommer gående mot mig med dessa band i händerna så vet jag att jag kommer få kämpa. Eller ja, det gör jag jämt men övningarna med dessa band vet var dem tar. Ojoj.

Så roligt! Du får gärna filma igen! Det jag tänker på när jag ser filmerna, är hur sjukt smal jag ser ut. Känns härligt och overkligt. Jag skulle vilja ha hela mina PT timmar inspelade så att jag kommer ihåg vad jag gör. Har ju ännu inte vågat mig på något utom när jag är med henne. Ska försöka bli bättre på det… Ska nog be henne filma mig med min telefon nästa gång. Kanske det fastnar bättre om jag får se det igen efter.

Igår var det alltså axlar som tränades och lite mage, var rejält trött efteråt. Kvällen avslutades med att jag följde med David till badmintonhallen och spelade i en timme. Som om axlarna inte var trötta nog. =) Efter det passet kunde jag knappt lyfta armarna. Det är roligt att spela badminton, man blir bättre så fort. David kör med mig och övar det jag är dålig på. Idag var det ett bodypump-pass inbokat men det fick ställas in, en kompis till David behövde flytthjälp. Tre trappor utan hiss. Vi delade upp oss lite och jag tog innersvängen. Upp för trapporna, ner för trapporna, upp för trapporna, ner för trapporna osv. Puh. Hade aldrig orkat om jag inte hade tränat som jag gör. Vilket pass! Kände mig stark som en oxe.

13 Thoughts on “Det trodde jag aldrig

 1. Kul! Jag håller med du ser otroligt smal ut!

 2. Ja med tanke på att man får lägga till några kilo på film, så är du grymt smal och grymt fin!! Ja du är grym!!! <3 Kan du inte fota dig i helfigur så jag kan ha dig som målbil!! 😀

  • Vad gullig du är. <3

   Ska se om jag har något tjusigt att ta på mig, har liksom inget som jag riktigt gillar just nu… KRAM KRAM

 3. ELIN, du är min idol!! Du är så grymt snygg, vilken jäkla kropp alltså! Tänk vilken förvandling, fokusera på den du är nu, inte vem du var, du SKA vara stolt över dig själv, både över vad du har åstadkommit och över hur vacker du är!!

  • TACK!!
   Det känns helt overkligt att se mig på filmerna. Speciellt den första. Jag fattar liksom inte att det är jag. Helt otroligt. Jag försöker verkligen hänga med mentalt men det har gått lite för fort för att jag ska hänga med i svängarna. KRAM KRAM

 4. Men vilka snygga ben du har, kvinna! 🙂

 5. Häftigt! Du ser verkligen ut att ha en jättefin kropp! Tackar förresten för kommentaren på min blogg. Långfärdskidor är faktiskt riktigt kul även om jag inte har tekniken och är LIVRÄDD för nedfördbackar ; )

 6. ELIN du vackra kvinna! Vilken kropp alltså håller med Malin du måste glömma det som var och fokusera på den du är nu. Jag är så glad för din skull och tacksam för den motivationen jag får av att se dig träna och allt bra du gör 😀

 7. Jiiiiiha! Vilken tjej! Snygg kropp, stark & stabil! Du måste komma och utmana mig i gymmet, jag törs inte ens gå dit. Sen kör jag ett Skivstångspass med dig som revanch!
  Vad grym du är!

  • Haha! Tack ska du ha! De där banden är grymma hjälpmedel.

   Jag vågar mig inte dit utan PTn men ska försöka ändra på det. Jag kommer ju inte ihåg övningarna…. så går jag dit själv så står jag där som ett fån och vet inte vad jag ska göra. =) Skivstång är roligt! Spinningen är jag inte lika förtjust i men det är för att jag inte har gett det någon riktigt chans tror jag.

 8. Kristina Z on December 10, 2010 at 09:05 said:

  Shit vilken sexig kropp Elin! Du är grym!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation