Det var i januari 2002. Jag hade några dagar innan jul kommit tillbaka från att ha tillbringat hösten på Irland, en språkkurs. Julen och nyåret hade flugit förbi, jag hade träffat släkt och vänner. Men vad skulle jag göra? Plugga? Jobba? Jag hade ingen aning. Gick på stan i Uppsala. Fick ett sms från en ny kompis som jag träffat på språkkursen. Hon och några andra hade valt att stanna i Cork, Irland och hyrde ett hus där. Men nu hade hon kommit in på en utbildning i Nya Zeeland. Hon frågade om jag ville ta över hennes rum i huset.

Jag svarade ja på en gång, gick direkt till Kilroy Travel och bokade en enkel biljett tillbaka till Irland. Ringde pappa och frågade om han kunde skjutsa mig till flygplatsen. Han frågade när. Jag svarade i morgon.

Sen följde ett av mina bästa år.

2 Thoughts on “Dag 8 – Ett ögonblick

  1. Vad härligt!

    tyvärr är jag och har alltid varit en trygghetsknarkare. Detta har inneburit att jag inte vågat det du vågade.

    Kram

  2. Härligt modigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation