Den här veckan har jag semester och det är hur skönt som helst. Skönare hade förstås varit om vi hade kommit iväg på vår charterresa som vi planerat men alla resor var slut och semestern lagd. Så det blev semester hemma i stället. Planen var att åka iväg på någon miniresa någonstans men vi är lite som vi är och kommer troligtvis inte iväg någonstans.

Idag skulle David iväg och köpa lite kameragrejer och jag passade på att besöka Triumph på Kungsgatan för att spana efter lite nya underkläder. En mycket trevlig och hjälpsam expedit såg hur förvirrad jag var och frågade om jag behövde hjälp. Sen föstes jag in i provhytten, mättes runt om och BH efter BH langades sedan in till mig. Superskönt, på med första, av med första, på med andra, av med andra osv. Kom därifrån 4 BHar rikare och 1700:- fattigare. Känns superbra. Storleken ändrades sjukt mycket mot vad jag hade innan. Nu tvivlar jag på att jag hade rätt storlek innan men jag kom dit med 95C och gick därifrån med en kasse full av 75E. Lite ovant att de sitter så tajt men det vänjer jag mig nog med snart. Såg att de hade en del sportBHs också så ska dit och kika någon mer gång. Kvällen avslutades med ett BodyPump pass, återigen så gillade jag inte den nya koreografin så mycket. Ogillar att träna triceps med såna dips på brädan. Föredrar att träna dem med stången som på de tidigare passen. Jaja, de kommer kanske tillbaka vid nästa byte.

I morgon åker jag till Uppsala för att träffa styvsysterkompisen. Är så glad att vi fann varandra, gillar henne skarpt. Men så bodde vi ihop i ett år innan jag träffade David också, många långa kvällar tillsammans med filmer som Sound of music och Stolthet och fördom, den långa varianten. Vi kunde alla repliker utan till och sjöng med i musiken till Sound of music. Doe, a deer, a female deer. Ray, a drop of golden sun. Jag lärde henne köra bil. Det sjöngs högt i bilen, halvsystrar som ibland följde med till den lokala affären himlade med ögonen bak i bilen när vi satte igång med singalong. Sen ska jag till Blodcentralen och lämna blod, passar på när jag ändå har vilodag från träningen, fick ett sms idag att det var brist på min blodtyp och jag hoppade över förra gången jag fick en kallelse för det var under den perioden när jag tappade så mycket hår… David vill nog helst inte att jag ska dit i morgon, är rädd för att han ska få en skallig fru.

Onsdag ska jag klippa mig, galet länge sen sist så det behövs verkligen, bara topparna skom ska av denna gången, ska försöka få i lite färg i det hemma sen. Sen är det träning inplanerad, BodyCombat.

Torsdag är ett helt oskrivet blad. Julklappshandling?

Fredag träffar jag bästa Kristina och tar med henne på ett Afropass på SATS, ska bli så skoj, sen blir det kostymdramekväll tillsammans efter det.

Lördag och söndag är det bara träningen inplanerad. Lördag BodyPump och söndag BodyCombat.

11 Thoughts on “Dag 13 – Den här veckan

 1. 75E??? Galet ju! Trodde brösten minskade när man tappade vikt, haha. Visst är det skönt när de hjälper till att fixa bra BH:ar?

  Låter som du har en skön vecka framför dig.
  Håller på att uppdatera din länk på sidan hit istället för din gamla blogg där du inte bloggat på ett år ,)

  • Jag vet, det är helt sjukt. När hon mätte mig fick hon mig till 80 tunt om men när jag väl fick på mig BHarna så sa hon att de var lite för stora ändå. E fattar jag inte heller, men så var det sist jag var på ett sånt här lite bättre ställe också. Trodde skillnaden mellan runt om under och runt om uppepå tuttarna gav storleken på kupan men den ändras när man ändrar storleken runt om. I don’t know. Men de sitter bra i alla fall, om än lite tajt, puh, men det är väl en vanusak.

   Ja, det är lite stiltje på den andra bloggen. =)

 2. Jag ska nog också gå och få ordentlig hjälp med att skaffa bh!
  En dyr grej men det är ju säkerligen värt det!
  Ska bara vänta på att brösten har läkt färdigt..

  75? Smala tjejen! 🙂

  • Det är så värt att gå till en butik med bättre service. Det kostar lite mer men en modell jag köpte kostade 349:- och det är inte så farligt. Den andra gick på 500:- styck, vilket är lite mastigt för en annan, men nu har jag inga planer på att köpa några på ett tag. =)

   75! Jag vet, det är helt otroligt. Hon mätte och fick det till 80 men väl på så satt de inte riktigt bra enligt henne. Så då blev det 75. =)

 3. Katariina on December 14, 2010 at 11:19 said:

  Kul att du hittade ngt i Triumph-butiken! Samma händer mig att jag går därifrån med mer än jag tänkt mig. Men det är vi värda!!! De har en till butik i Skärholmen C, lite mindre och lite stökigare men har fått bra service där med. Har även en outlet i Barkarby. :=)

 4. Hej Elin!
  Känner dig inte men hittade hit för länge sedan. Vilken motivation du skickar vidare! Suger åt mig och länkar dig från min blogg då jag nämner dig ibland. Hoppas det är ok. Lycka till med de sista kilona.
  //m

  • Oh, tack! Vad roligt att höra. Det betyder massor för mig. Det är helt OK att länka. Nu ska jag kila iväg och läsa din blogg. =)

 5. Kristina Z on December 18, 2010 at 10:54 said:

  Tack För igår superElin!! Glömde att vi hade tänkt kostymdrama, hoppas att du inte blev besviken av candlelight indisk supper med mig istället!! Kramis!
  p.s. glöm inte skicka scemat så vi kan plannera in riktiga kostymkvällar:)

 6. Triumph har jag också testat innan och kollat efter BH. Dock så har jag tydligen så stora bröst så inte ens dom största kunde jag få plats med mina bröst i. 🙁 Tror dom har mer annorlunda storlekar än andra för att lite yngre tjejer ska känna sig stolta med typ C när dom egentligen har A, haha. Men tycker det är konstigt att dom inte har större ändå. :/ Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation