Den här är enkel.

Jag är ingen handväsketjej. Har aldrig varit. Kommer nog aldrig bli. Jag tycker de är otympliga och man släpar med sig alldeles för mycket strunt i dem. Jag har mina grejer i jackfickorna. Mobil, plånbok och nycklar. När jag ska till jobbet så blir det en till mobil och en manick med några nycklar och badgen plus en massa andra kort jag använder på jobbet. Om jag behöver mer grejer med mig så blir det en tygpåse eller en ryggsäck. Oftast har jag faktiskt en tygpåse med matlåda eller mat inköpt på ICA.

Jag har haft en röd handväska en gång, fick den av en kompis när vi bodde på Irland för att jag alltid frågade om jag kunde ha min mobil och plånbok i hennes handväska när vi var ute på krogen. =) För några år sen köpte jag en själv, den hade jag faktiskt ganska länge så den är lite sliten nu. Redo för sopsäcken. Sen har jag en liten en som jag fick av en kompis när jag fyllde 30, en sån liten svart med ett litet band som man kan hänga runt handleden, passar bra när man är ute och dansar. =)

Men det enda jag har i dem är just mobil, plånbok och nycklar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation