=)

Jag är nu en frälst Kesellaätare. Köpte tre burkar på ICA häromdagen och fick en fin röd slev. Men sen blir det till att besöka LIDL igen och köpa den lite billigare. Kände ingen skillnad i smak direkt. Har ätit med Funlight Wildberries och björnbär, Funlight Wildberries och hallon och med bitar av färsk ananas. Godast hittills är nog den första med björnbär. =) Ska köpa hem lite mandlar och testa med det. Mandlar är gott. Tyvärr försvinner påsen i rasande takt, har en make som är nötoman. Han älskar alla sorters nötter och mandlar. =)

Tack för alla tipsen jag fick, här ska det testas allihopa.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Kroppen är trött av ett Bodypump-pass tidigare idag. Kära nån vad jag tog i. Svettig som få. =) Så skönt!

2 Thoughts on “Alltså det här med Kesella!!

  1. Hej tjejen, jag brukar äta Lidls kesella med kakao, lite mjölk och liiite sötningsmedel. Muuuuuuuuums!!!!!! KRAM

    • Testade detta häromdagen efter ditt tips, gick inte hem så mycket men jag kan ha haft i för lite kakao, hur mycket har du i av de olika grejerna? Jag hade dock inte något sötningsmedel hemma utan tog lite socker, har för mig att sötningsmedel liksom blir sötare… Bra tips med mjölken, då blev den ju genast av med lite av stabbigheten. =) Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation