Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 82,3
Nuvarande BMI 25,9
Veckans resultat +0,4
Totalt -23,1
Kvar till mål 2,3

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Trist men jag vet ju vad jag behöver göra.

4 Thoughts on “Vägning vecka 46

  1. Katariina on November 15, 2010 at 10:03 said:

    Nya tag nu och bättre resultat till nästa vecka! Själv ska jag iväg till vägning nu…nervöst.

  2. Åh vad tråkigt det är att stå still och stampa. Upp ena veckan och ner nästa. Men att räkna PP är ju en bra början och sen kanske försöka att satsa på lågintensiv träning i första hand, och bara några tunga pass. Promenader, löpning och annan konditionsträning är ju det som hjälper mest kanske.
    Lycka till, nästa vecka tror jag på ett stort minus för din del!
    Vintern och hösten är gråtrist, men det gäller verkligen att hitta ljusglimtarna ändå. Gör roliga saker, gå på bio, köp fina blommor, ordna middag. Extra jobbigt är det när man jobbar skift, jag vet för jag jobbar 3-skift själv.
    Kämpa på, du är ju sååå nära!

  3. Det var ett litet minus men du verkar vara en kämpe och som du skriver vet du vad du ska göra för att ändra på ett plus på vågen! Härligt att höra att du inte har för höga krav på dig själv, 0,3 låter som ett bra mål! Lycka till! Jag försöker läsa så många viktbloggar jag kan och inspireras för att komma upp ur mitt hål som jag gräver ner mig i, både fysiskt och psykiskt. Suck.

    • Tack för peppen! Mm… 0,3 minus känns sunt och genomförbart. Nu visade vågen något väldigt positivt häromdagen så vi får se vad som händer på måndag. Lycka till med inspirationsinsupandet, bloggar är bra till just det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation