Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 81,6
Nuvarande BMI 25,8
Veckans resultat -0,6
Totalt -23,8
Kvar till mål 1,6

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Checklistan fylldes i hela veckan och resultatet kom som ett brev på posten. Det är ju inte svårare än så. Jag vet det. Och ändå är det svårt. Det måste vara att jag är så nära att jag liksom förlorar siktet på målet. För jag är ju så nära! Denna veckan är målet samma men ändå inte. Checklistan ska fyllas i men planen är att jag inte ska äta upp de AP jag tjänar in. Förra veckan åts det alldeles för många av dem. För att göra det lite svårare för mig så minskades antalet dagliga PP till 30 om dagen idag. Jag har svårt att få det att gå ihop på bara 30 och varje dag ryker några av VB. Jag gillade när man liksom kunde göra något roligt för VB, inte behöva använda den för den vanliga vardagliga lite trista maten. Jag vill ha den till lyx.

12 Thoughts on “Vägning vecka 43

 1. Bra jobbat!

  Jag tycker det är jättesvårt just nu att hålla mig till bara 29 points. Håller med om det du säger!

  Du är så nära målet nu! Och jag VET att du inte kommer att stanna på 80-talet! ; ) 70-talet here you go!

  Stort PEPP fr mig!

  • Hihi! 80 har varit en gräns så länge jag kan komma i håg, gillar den runda jämna siffran. I verkligheten så kommer jag satsa på att ligga mellan 77-79 och ha som gräns att aldrig mer komma över 80. =) I can’t wait!

   • Jag känner igen det där. Fast min gräns ligger vid 70 istället 🙂 Men det jag vill är precis som du att ligga lite under så att man har en tydlig gräns på vad man inte får gå över. Känns det ändå inte skönt att du fick minus trots att du åt upp AP?! Bra jobbat med att fylla i listan. Jag vet hur svårt det kan vara, har blivit riktigt seg med det nu, även om jag fortfarande gör det åtminstone i efterhand.. Men som sagt. Mycket lättare när man planerat mat innan. Är man hungrig och ska svänga ihop en måltid på 9pp ur fantasin så kan det lätt kännas omöjligt. Jag har ätit 29 pp om dagen nu ett tag och det fungerar ofta rätt bra, om jag bara tänkt till innan. Försöker lägga mig på ca 9 pp per mål, så kan jag ta till en extra två gånger om dagen. Lycka till med nästa mål!

 2. Malin on October 25, 2010 at 22:20 said:

  Heja heja!!! Inte långt kvar nu!! Peppkramar

 3. Elin! Du är bäst 🙂

 4. Härligt Elin! Så kul att se att det rör på sig och att du är så otroligt nära målet!!! Så glad jag blir när jag ser det här – för din skull. Även om du säger att du åt för mycket…så höll du dig väl till budgeten om jag förstod dig rätt tidigare. Så… det var ju inte för mycket… bara mot vad du tyckte. Eller?

  Förstår så väl vad du menar med checklistan. Efter så många veckor är den såååå booooooring liksom. Men… du sug tag i den några få veckor till. Då är du ju i mål mycket snart.

  Lycka till med resten!

 5. Gud vad duktig du är. Hurra!

 6. you go girl.. så duktig! fatta 81kg det är ju helt galet =D med våran nya utmaning tror jag dock att du kommer glida ner under 80 fan 😉 men som sagt ha några kg under målvikten är ju bara trevligt. puss o kram

 7. Krispinsson on October 27, 2010 at 00:26 said:

  Wow! Det är enkelt kan tyckas men du är duktig! Fasen vad du kämpar på Bra både i med- och motgång. Snart, mycket snart börjar siffran på 7…

 8. Åhh vad nära du är nu! Vad spännande! 🙂 HEJA HEJA! Stor inspiration är du onekligen måste jag säga!! 🙂 Och tack för alla peppande och underbara kommentarer! KRAM

 9. Tess (sim2fil) on October 28, 2010 at 16:01 said:

  Åh, vad nära du är!!!! Du har gjort en enorm bedrift! Jag har samma känsla som du att VB ska användas till det lilla extra utöver den vanliga vardagsmaten som man behöver för att “gå runt” men trots att du nallat lite på dom så har du ju iaf fått resultat =) -0,6 i slutet av viktminskningen är ju inte fy skam! lycka till =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation