Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 82,2
Nuvarande BMI 25,9
Veckans resultat -2,2
Totalt -23,2
Kvar till mål 2,2

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Förra veckans trista resultat är som bortblåst. Måste har varit något konstigt med min kropp då. Kan tänka mig att jag kanske skulle ha stått stilla då, med all utebliven träning pga förkylningen och att jag denna vecka borde fått ett normal -0,8. Hur som helst så är jag superglad! Detta är söndagsvikten då jag jobbar morgon denna måndag. Försöker att inte ställa mig på vågen när jag går upp så tidigt, inget gott kommer ur det. Kommer vara supertrött ikväll men 19:00 har jag ett Shape-pass inbokat. Ingen aning om vad det är men en kompis lovordar de passen och tycker det är tokbra så jag ska testa. Hoppas bara jag inte landar i soffan när jag kommer hem från jobbet och inte kommer upp igen… risken finns. Men genom att skriva det här så hoppas jag att jag kommer pallra mig ner till SATS. Gäller att känna sig själv. =)

Fatta att jag gått ner 23,2 kilo!!!! Jag googlade lite och hittade att medelvikten för ett 5år gammalt barn är 19,5kilo. Tänk att gå omkring hela tiden och bära på en sexåring! Vilken otrolig tjänst jag gör mig själv när jag tar tag i min vikt och mitt inaktiva liv.

När vi var i Uppsala så gick vi omkring massor, vädret var ju underbart. Här en liten paus när vi gick längst med Fyrisån. Byxorna jag har på mig fick jag av Kristina förra gången vi gick ner i vikt, hon låg lite före mig i sin viktresa och när dessa sjukt snygga byxor blev för stora för henne så gav hon dem till mig. Den gången kom jag aldrig ner i den vikten som krävdes för att jag skulle kunna ha byxorna men nu sitter de som en smäck. I love them! Och jag är fortfarande kär i min nya vita jacka.

21 Thoughts on “Vägning vecka 41

  1. Stort grattis! Hoppas jag får lika fint resultat nästa måndag 🙂 Haha, ja, helt sjukt. Gå runt och bära på en sexåring… Tänk att gå runt och bära på 23 mjölkpaket. Eller 46st 500g smörbyttor. Det är sinnessjukt när man gör jämförelser. Men fan vad duktig du är! 🙂

  2. Men shit vad kul! STORT Grattis till dig. Vilken minsking! Så skönt att det lossnade. Inte mycket kvar nu!

    • Slutspurten nu! Banne mig! Och jag lovar att jag ska ut och jogga lite. =) Hoppas på soligt väder ett tag till, så jag får lite mysig höstjogg.

  3. Vilket minus!!!!!! Grattis! Du är så fantastiskt duktig, hoppas att du är medveten om det!

    • Sakta men säkert så sjunker det in. =) Men jag är nog lite väl hård mot mig själv. Behöver jobba lite mer med det mentala men det är svårt och jobbigt.

  4. Wow, vilket underbart minus!!! Du är så bra!! Stort GRATTIS!

  5. WOW Elin! Grymt av dig fan.. Hoppas det gick bra på jobbet idag. Jag och Emma gick och diskuterade vad vi ska ha för belöning efter vi alla 4 klarat utmaningen 😀 en anmälan till midnattsloppet eller tjejmilen nästa år inte vore helt fel 😉 vad tror du om det?! 😉 Då har vi verkligen ett mål att träna till Pusss

    • JA!!! Det låter perfekt! Jag är lite sugen på båda…. =) puss och kram, en dag till sen är det du och jag. and the rats.

  6. WOW, sjukt bra att tjonga till med så stort minus efter denna tiden i viktresan! High five!

    • Förra veckans plus gav mig extra energi. Var något konstigt med min kropp då. Förtjänade inte ett så stort plus då. Men jag är superglad över detta stora minus! Woho!

  7. DU är sjukt bra!!! Stort grattis till ett fint minus

  8. Du är bäst! 🙂

  9. Malin on October 11, 2010 at 22:08 said:

    Härligt jobbat! Du är en sann förebild för oss som kämpar med att gå ner i vikt (och som har en bra bit kvar). Tack för det! Kram

    • Tack ska du ha!!! Det känns så sporrande att höra. Jag fattar knappt att det är sant själv. Men snart trillar nog polletten ner även hos mig. =) Kram kram

  10. Wow – vilket minus! Nu går du snart i mål 🙂 Vilken känsla! mvh//pernilla be

  11. Jag säger bara – wow =) Nu är det nära, nära, nära…

  12. Gud vad bra jobbat! 🙂

  13. Vilken otroligt fin bild!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation