Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 84,4
Nuvarande BMI 26,6
Veckans resultat +1,4
Totalt -21
Kvar till mål 4,4

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Jag var beredd på ett plus, ställde mig på vågen i går klockan halv 5 och då var den inte nådig men jag trodde att sovmorgonen idag skulle ge mig ett gladare besked på vågen. Icke! Vilket stort plus! Jag vet exakt vad det beror på. Förkylningen satt i ytterligare en vecka nästan och jag hade första träningspasset i torsdags. I fredags så var det träning med PT och då fanns det NOLL ork i min kropp. Jag orkade ingenting och det svartnade för ögonen när jag tog i för att klara övningarna. Svetten lackade och tränaren fick redigera sitt program lite för att jag skulle orka med över huvudtaget. Sista övningen var utfall… mina ben lydde mig inte ens vid det laget. Skakade och orkade knappt ta mig upp. Igår skulle vi bugga men efter helgens jobb så fanns det helt enkelt ingen energi kvar i min kropp alls.

Sen är det ju det här med att räkna PP… när jag kollar översikten på VVs hemsida så ser jag att jag fyllt i 2 utav 7 dagar förra veckan. Uselt. Nu är det nya tag som gäller igen. Känner mig nästan helt frisk, har bokat in grymt mycket träning framöver och här ska banne mig räknas PP igen.

Kom igen nu Elin!!!! Det är inte så långt kvar. Detta är tredje pluset sen den 5 april och det är ju superbra egentligen. Måste försöka se hela viktresan som mitt resultat, inte bara senaste vägningen.

6 Thoughts on “Vägning vecka 40

 1. Emma on October 4, 2010 at 11:18 said:

  You go girl. Ja lite motgångar stöter man på ibland. Men det är bara att ta nya tag nu efter sjukdagarna och jobba på igen! Du är grym!

 2. Ja… kom igen nu ELIN!!!! Du kan det här du vet vad du behvöer göra. Visst sjutton är det trist med checklista, men den hjälper så! Jag har slutat fylla i digitalt och skriver nu i en anteckningsbok istället. Det gör det hela lite nytt och allt kommer verkligen in på listan. Kanske kan fungera för dig med?

  Hopps du får lite mer inspiration nu när förklyningen är på väg bort.

 3. Kom igen! Heja heja! 🙂

 4. Ja, några minus tror jag banne mig det får bli ibland. Tänk på helheten istället. Tänk vad du lyckats med!
  Sjukdom gör det svårt faktiskt, tyckte det var strongt att försöka ändå, med PT:n menar jag.
  Heja heja i framtiden.
  /Anna

 5. Ja, det är ju hela resan som räknas och trots att du har haft plus några veckor så har du ju gått ner väldigt snabbt. För mig är det inspirerande och motiverande att läsa att du inte låter dig slås ned av plus. Jag tror på minus nästa vecka! Kram!

 6. Du kommer klara denna vecka galant! 🙂 Det är skitgrymt med bara 3 plus sen april! Du ska vara grymt stolt! 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation