Efter fem veckor

  • Motion: 1445min/2100min Ligger 55 minuter efter….
  • Plankan: 53min/70min Ligger 3 minuter plus
  • Armhävningar: 440st/550 Ligger 45 stycken plus
  • Jägarvila: 24min/30min Ligger 2,5 minuter plus
  • Stretch: 4ggr/7ggr Ligger en 30minuters session efter…

Kom inte ikapp riktigt med motionen men ligger bara 55minuter efter. Borde gå att få till med en långpromenad men de senaste dagarnas väder har inte direkt inbjudit till långpromenader… Brrr… Bara att vänja sig, detta är vad vi har framför oss.

Vi har redan skissat upp nästa utmaning, vi är alla taggade till tusen att hoppa på nästa utmaning. Tycker det är ett roligt sätt att få till träningen. Nästa blir på 8 veckor och vid slutet är vi redan framme i mellandagarna. =) Det blir både promenad och jogging i utmaningen, samt upphopp, utfall och burpees. Kommer inte ihåg om det var något mer… Jo, situps och kasta ben! Kasta ben är roligt och jobbigt till tusen. Du ligger på rygg och sen behöver du ha någon som står vid ditt huvud, du har upp benen rakt upp, personen bredvid puttar ner benen så den går mot golvet och du dämpar och tar upp benen rakt upp igen. Ruggigt jobbigt för magen. Ser fram emot att sätta igång med den.

OH, jag glömde nästan! Jag har nu gått över att göra plankan delvis på fötterna! Är så stolt över mig själv. Så nu gör jag först 30 sek på fötterna och sen direkt 30 sek på knäna. Snart så blir det hela minuten på fötterna. Woho!

6 Thoughts on “Utmaningen – slutspurten

  1. Jag är så imponerad. Du har ju verkligen hämtat upp det du låg efter med råge. Spurta snyggt nu och pausa ett par minuter sen innan nästa utmaning…

  2. Svar: Ja… det tog mig fyra gånger innan jag tyckte det var ok. Igår var femte gången… och den var kanon. Jäklar vad jag tog i.

    Jag ska in till Uppsala nästa helg och kika på nya joggingskor… kanske tar en kik på spinningskor med… men… det får bli i andra hand. Ja.. inte är det billigt med det här nya livet… men det är så mycket härligare.. eller hur!

  3. Oj vad ni ligger i. Kul att se. Jag hoppade ju av 6VU, det fugnerar inte för mig alls. Blir för mycket. Lycka till med den här och den nya sedan.

  4. Jag var skadad när ni startade 6 veckors utmaningen.. Gud vad kul att ni redan skissat på en ny, den ska jag försöka hoppa på 🙂 jag älskar utmaningar!! ps. vad grym du är!

    • Tack så mycket!!! Jag ska lägga upp utmaningen lite innan den startar så ni får se hur den är uppbyggd. Härligt med fler som är på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation