Usch och fy vad trist det är att jobba denna veckan, bara kvällar och till råga på det så jobbar jag hela helgen med. Känns som om jag knappt träffat varken vänner, kollegor eller maken denna veckan. Träningsöversikten från Funbeat ser ut så här. När jag skulle lägga upp den nu så ser jag att jag glömt att lägga in den bästa träningen i torsdags, en timmes rask promenad i solskenet tillsammans med bästa Kristina, sån träning är som balsam för själen. =)

Glad att det äntligen står lite tid bakom jogging… men måste bättra mig. I nästa utmaning med tjejerna så är jogging med, det kommer bli kanon, känner att då kommer den bli av. Armhävningar kan man liksom skjuta upp om man känner för det och sen göra 60 stycken uppdelat på en dag hemma. Men i snitt 35 minuters jogging i veckan kommer bli svår att jobba igen om man skjuter upp det. Mycket bra!

Ett framsteg i tajta-byxor-problematiken.  Jag provade ett par på Stadium. Oh lord, det krävs lite getting used to att det är så tajt. Över benen och rumpan är helt OK, det stör mig inte så mycket men mellan benen…. Hmm… Samtidigt så ser man ju så proffsig ut när man har dem på sig. =) Maybe next time att dem får följa med hem. Ska banne mig göra en liten önskelista över träningskläder jag vill ha. Julen är ju snart här, två månader kvar idag. Ska nog smyglyssna på lite julmusik på Spotify. =) Ho ho ho!

12 Thoughts on “Träning vecka 42

 1. Nikes Dri-Fit tights är dom skönaste tighta byxorna jag någonsin prövat. Dom är så sköna att jag hellre har på mig dom än vanliga tights!

 2. Man vänjer sig fort vid att de är tighta och när du väl vant dig vill du inte springa i annat som fladdrar och är i vägen för vindraget 😉

  Tror jag ska önska mig träningskläder..eller jag kläder över huvudtaget i julklapp i år… undrar bara hur jag ska få maken att fatta…

  • Gör en önskelista precis som barnen! Med märken, storlekar och färger och så vidare. Svårt att misslyckas då. Även om det är trist att veta vad man kommer få så gillar jag hellre att ge saker som jag vet att någon vill ha än att chansa och det hamnar i någon byrålåda. =)

 3. Å hej å håååå!! NU ser jag… bra jobbat med checklistan den här veckan!

  • Ser bättre ut än det är i verkligheten… Den är ifylld men gårdagens tycka synd om mig för jag jobbar kväll panik slutade på Statoil och 1 timme senare hade jag ätit 28PP i lösviktsgodis… Då föll jag över min vanliga spärr, att aldrig äta intjänade aktivitetsPP… Veckobonusen rök i onsdags när vi åt lunch på jobbet… Bakad potatis, såser, spett, aromsmör osv…. men gott var det. Maten alltså, efter godiset igår mådde jag redigt illa. Tyvärr är jag så dum att jag kommer inte komma ihåg det om sju veckor jag när jag jobbar helgkvällarna igen… Vågen ser ut att ha stått stilla denna veckan… trist men sant. Ett hekto ner visade den i morse. Har inte lyckats få inte så mycket träning som jag egentligen ville.

   • Nej… du har fyllt i din cheklista.. var det inte det som var målet? Det är ju bra även om det inte blev som du tänkt dig sedan. Nu har du i alla fall kollen. Och om du sedan hållt dig inom programmet så är det ju ok… var sjunde vecka.

 4. Krispinsson on October 24, 2010 at 22:56 said:

  Du anar inte hur sugen jag är på att hänga upp och ställa fram allt julpynt =) Lova att nästa plagg du köper är tighta träningsbrallor!

  • Jag lyssnade lite på julmusik idag när vi lagade mat. =) Love it! Längtar också efter att få mysa till det med alla julsaker, vi har inte så mycket men det vi har det gillar jag.

   I morgon är det dags. I morgon ska jag tillbaka till Stadium. =)

 5. kikat runt på din blogg och WOW vad impad jag blir! Du är så duktig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation