Ja, första dagen och jag avbokar passen. Haha! Men mina lår är totalt ur funktion efter gårdagens PT träning. Visst jag hade kunnat gått på Core, inte så mycket ben i det passet, men energin rann ur mig och jag ville bara hem. Hem? Vart har jag varit? Jo, på Stadium och köpt träningskläder. =) Woho! David hann inte vara med och dubbelkolla att jag inte köpte för stora kläder men jag var tillräckligt hård mot mig själv så de blev godkända av maken när jag kom hem. =) Det blev ett par löpartights av märket NIKE Dri Fit och tillhörande långärmad tröja. Sen ytterligare ett par tights som jag kan ha på gymmet, mer inomhusmodell, även det NIKE Dri Fit, de är tajta ner till knät sen är de lite vida i 10cm och där slutar de. Inte nog med det, med mig hem kom även ett sånt långt runt gummiband med två handtag i ändarna (Casall Exetube), nu ska det tränas hemma lite! Stod och höll i ett hopprep också. Skulle vara skönt att hoppa hemma så man blev uppvärmd och sen när man kommer ut så kan man starta jogga på en gång. Annars går jag alltid i början som lite uppvärmning. Men jag undrar hur mycket hopprepshoppen kan tänkas höras till grannen nedanför… Det är extremt sällan man hör grannarna, endast då de kommer åt vattenrören när de dammsuger eller så. Så det kanske funkar. Annars kan jag väl hoppa nere i entrén förstås, ingen som bor där under. =) Hopprep… något att skriva upp på önskelistan!

2 Thoughts on “Så mycket för den planeringen

  1. Krispinsson on October 27, 2010 at 00:24 said:

    Härligt, bra träningskläder är liksom shoppinglyx i kubik…

  2. Aaah dom där tightsen är dom skönaste som finns haha! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation