Satt häromkvällen och bokade in lite pass framöver. Har märkt att jag tycker det är så mycket enklare när jag bokar innan, liksom planerar in det. Lite lika som med maten, om jag planerar innan vad jag ska äta så är det enklare att hålla sig till planen och äta nyttigt. Om jag planerar träningen så är det lättare att få till det med tid och även ork, plus att jag går dit även om jag känner mig lite vissen.

Ser bra ut, jag hoppas jag kommer klara det. Den 29 oktober är tyngst men jag ville träna BodyPumpen för att det är så himla roligt och timmarna med PTn gör att jag kan göra övningarna på passet så mycket bättre, samtidigt är afron så rolig så jag ville inte skippa den heller. =) Hade varit lite bättre med styrkan innan konditionen men nu blev det så här i stället. Veckorna som kommer är mest dagtid vilket betyder att jag går upp vid fyra. Det är det som kommer vara det tunga. Att träna fast allt jag vill göra är att gå hem och lägga mig och sova. =)

6 Thoughts on “Så här ser framtiden ut för mig

 1. Snyggt schema! Heja! Att planera hjälper även mig jättemycket, det är så mycket lättare att latmasken tar över om man ändå inte har planerat något särskilt.. 😉 Kör hårt!

  • Eller hur?! Står det i kalendern så är det bara att sätta på sig träningskläderna. =) Kom ju på att jag har några PT timmar inbokade med. =)

 2. Men… ingen jogg?? 😉 Skoja bara! Det ser ut som en bra plan och jag håller med det är lättare om det är inbokat. Jag har ett pass idag på egen hand. Får se vad sjukgymnasten säger först bara och hur jag mår ikväll. Har så där supermega ont idag så jag knappt orkar röra mig igen.

 3. Ser ut som en härlig träningsdos, längtar själv till jag får börja träna! Tack för tipsen, ikväll så ska jag äta digestivekex. Känns lite som en utmaning, men det ska gå! Tack för dina tips, har inga avokados hemma annars är det en hit hos mig…
  Kramar

 4. Hej!
  Nu blev jag inspirerad att boka massa pass! Jag är ledig på tisdag och hänger på BodyPump-passet! 😉
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation