För att bli lite mer peppad så kommer här en bild på mig i min nya fina jacka. Jag har smygkikat på en vit jacka ett tag nu, de ser så himla fina och fräscha ut. Detta är en jacka för någon som varken har husdjur eller barn, jag vet.

I love it!

Och det bästa av allt är nog storleken på jackan. Jag var inne på Intersport och provade jackor och David kom förbi på väg hem. Jag hade då precis provat storlek 44 och insett att den var lite för stor och bylsig. Sätter på mig 42 och tycker att den passar ganska bra. David får mig då att prova storlek 40 för att se hur den sitter. Den sitter som en smäck! Jag har insett att jag nog måste ha med mig David vid klädinköp ett tag framöver, har väldigt svårt att fatta att jag minskat i storlek och inte bara i vikt. När jag nått målvikt ska jag ut och bränna några tusen på kläder och kasta grymt mycket gammalt som jag har i min garderob. Då måste David med. =)

14 Thoughts on “Nya tag!

  1. Så himla fin du är! Och grymt snygg jacka!! 🙂 Storlek 40, galet, så himla kul! 🙂

  2. Åh så fin!! Men eftersom jag har två småbarn (vit jacka, ja du skrev det själv.. :)) så fokuserar jag mer på mössan!! Var kommer den ifrån! Jag vill ha en sån! Och min älsklingsmössa som precis är borta! Jag behöver verkligen en ny! 🙂

  3. Emma on October 4, 2010 at 11:19 said:

    Vacker som få! Och skit snygg jacka.. 🙂

  4. Jättefin du är och jackan med såklart.

    Trist med ett plus på vågen, men du kommer greja det ändå Elin. Det är inte långt kvar nu! Krams

  5. Vilket snygg jacka!! Du är jättefin!

  6. Jättefin på Dig!

  7. Gu’ så kul! Som du säger inser man inte alltid själv att man kan ha mindre, det känns nästan orealistiskt. Jag kan ha medium nu från att ha haft XL. Börjar få gällivarehäng i jeansen! Det blir stor rensning snart.

  8. Vad härligt med mindre storlek som en uppmuntran. Bra jobbat!

    Jackan är fin.

  9. Kristina Z on October 5, 2010 at 10:06 said:

    Snyggo!!

  10. Så rätt! Jag tar också nya tag, men egentligen kanske vi ska vänja oss vid de här upp och nedgångarna och inte se det som “nya” tag utan fortsatta tag? =)
    Härligt att läsa ikapp din blogg igen 😉

    • Elin on October 6, 2010 at 14:21 said:

      Fortsatta tag. Det gillar jag. Härligt att ha dig hemma igen. =) Hoppas ni haft det bra. Längtar tills vi åker.

  11. Hjärnan har svårt att hänga med! Men tänk när du är på din målvikt och kommer byta ut hela din garderob! Och jag tycker också David ska vara med då 😉 haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation