Jag kände mig så snygg i mina nya byxor idag på BodyCombat-passet! Sprang på PT Tess innan och hon kände knappt igen mig, sa att det såg ut som om jag vägde 10kilo mindre. Det var nog det som fick mig att totalt sluta tänka på att jag hade dessa tajta kläder på mig och bara köra stenhårt. Gick genom gymmet med stolta steg och bröstet stolt. =) Är så glad! I morgon ska jag ta med mig träningskläderna till Arlanda, efter mitt 10-timmarspass så tänkte jag provköra 5kilometersrundan runt Halmsjön. =) Hoppas benen klarar det, har ganska mycket träningsvärk fortfarande i låren… Blir inte jogging hela vägen utan jag kör 2,5km jogging och resten rask promenad tänkte jag. Stretchade som en galning efter dagens pass men musklerna protesterar i alla fall. Känns ändå skönt med träningsvärk!

Kommer somna om cirka en kvart hoppas jag. Ska genast stänga ner datorn, borsta tänderna och krypa ner under täcket. Tänk om jag somnar på en gång så får jag nästan 7 timmars sömn, känns mycket efter natten som var med endast 4 timmars sömn… Svårt att gå från kvällsveckor till morgonveckor.

Nästa vecka blir det träning med Pärlan! Ska bli så skoj, får väl lassa på lite extra på stången så man inte skämmer ut sig. =) Nej, ärligt talat så ska jag fråga PTn om vad hon tycker jag ska ha för vikter och sen köra med det, jag undervärderar min styrka lite tror jag…

5 Thoughts on “Kände mig SÅ SNYGG

  1. Vilken härlig känsla. Känslan av att känna sig snygg. Bra jobbat Elin!

  2. Klart du ska dina nya tajta kläder på dig! Visa upp det du sliter för! 🙂 (bild kanske?)

  3. Härlig känsla, klart du ska vara stolt.
    Du var säkert skitsnygg i dina nya träningskläder 🙂

  4. Det ska bli jättekul att träna ihop! 🙂 Haha, jag har väldigt lätta vikter när jag kör, betydligt lättare än vad instruktören säger. Jag är rätt svag och har hellre för lite så jag orkar varje övning än för mycket så jag knappt orkar :/ Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation