Inspirerad av Pärlans inlägg om hur hon planerat upp sin träning de kommande veckorna så kommer här min lista. Som inte är i närheten av så lång som hennes. Jag har i alla fall planerat in några vilodagar. =)

Förutom denna lista så tillkommer följande:

  • Torsdag 7/10 Träna på gymmet, styrka och löpband.
  • Söndag 10/10 Buggkurs 90min.
  • Onsdag 13/10 Träna på gymmet, styrka och löpband.
  • Söndag 17/10 Buggkurs 90min.

Den enda som är osäker är morgondagens träning… Jag ska jobba inatt för att vi ska byta några servrar på jobbet, för att minimera problemen så görs det nattetid. Har förträngt hur det är att jobba natt, slutade ju med det i november. Lite ångest känner jag allt. Tror jag kommer klara mig från tårar i alla fall, dels för att jag vet att det endast är en natt och dels för att jag jobbar med bästa Emma.

Måste börja jobba på att klara 5km igen, konditionen är som bortblåst. Orkade 7 minuter idag på löpbandet, sen var jag tvungen att gå 1min för att sen fortsätta med jogga 2min, gå 1min tills jag hållit på i 21 minuter, sen nedvarvning tills jag stått på bandet i 30 minuter.

Igår gick jag och maken ut på en härlig höstpromenad i det fina vädret. Vi hamnade tillslut vid Västberga Handel. Där hittade vi en sportbutik med massor av bra priser på alla möjliga kläder. Det som överraskade mig mest var att på racken så hängde massor med träningskläder i stora storlekar. Jag tyckte det var så trist i början när jag ville börja träna, bara för att man är stor så betyder det inte att man vill ha mjukisbyxor och t-shirt på sig när man tränar. Även jag ville ha snygga träningkläder. Med mig hem kom två linnen i sånt funktionstyg, hade nog passat i storlek 40 men det fanns inte, utan jag fick ta strolek 42. 100:- fattigare blev jag. Testtränade i det idag, kändes perfekt! Så härligt! Snart kanske jag köper ett par såna tajta byxor med, vem vet!?

4 Thoughts on “Inspirerad

  1. Härlig planering. Ser skönt ut. Är övertygad om att du kommer få upp konditionen rätt fort nu, även om det är färskvara så är det ju inte 5 år sedan du tränade nu direkt.

    Tror inte heller att det dröjer särskilt länge innan du köper ett par tights. 😉

  2. Alltså det är så rätt det du skriver om träningskläder. Jag tränade typ alltid i mysisar och fula stora t-shirts förr men nu är det enbart snygga träningskläder som gäller. Det är skillnad både i utseende och kvalitet ju. Och jag vågar till och med köra tighta brallor på spinningen 😉

  3. Elin on October 6, 2010 at 13:34 said:

    Har faktiskt funderat lite på dessa byxor så snart kanske. =)

  4. Åh vad roligt att du blev inspirerad! Haha, vilodagar är inget för mig. Har vilat tillräckligt den här veckan. Så tränade igår (har inte tränat sen i lördags!) och ska träna varje dag nu fram till nästa söndag. Men någon vilodag kommer det säkert bli… För en superwoman är jag inte än iaf! 😀 Men det är jätteskönt att planera liksom närmsta två veckorna. Jag vill inte ta bort ett enda pass bara för att jag ser fram emot dom så mycket, haha ^^ Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation