Jag är ikapp på allt och nu är det en vecka kvar.

Efter sex veckor utav sju

  • Motion: 1805min/2100min Ligger 5 minuter plus
  • Plankan: 63min/70min Ligger 3 minuter plus
  • Armhävningar: 490st/550 Ligger 16 stycken plus
  • Jägarvila: 29min/30min Ligger 3 minuter plus
  • Stretch: 6ggr/7ggr Perfekt helt i fas!

Jag tänkte att jag skulle kunna göra sista minuten jägarvila nu ikväll så att hela nästa veckan blir en bonus men icke…. Mina lår klarar inte ens 10 sekunder jägarvila. =) Ser redan fram emot nästa utmaning. En utav delgrejerna som vi inte fokuserat så mycket på då det var mest en bonus var att vi ville gå ner 5kilo under dessa 7 veckor. Hittills har jag gått ner 3,2kilo och jag ser det som ett riktigt bra resultat, hoppas förstås på ytterligare lite mer minus nästa vecka.

2 Thoughts on “En vecka kvar på utmaningen

  1. Tack för peppen på min blogg, det värmer!

  2. Så himla bra! Det kirrar du, jag tycker du var grym som tog igen sjuk-veckorna. Antar att målet sattes upp med tanke på vad man skulle palla på en vecka, och du har pallat mer nu ju! 🙂 Bra jobbat!
    /Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation