I morgon har jag bokat in ett BodyCombat-pass. Om jag nu klarar av det, brukar inte må så jättebra efter nattpass… Har nu varit vaken i 20 timmar och det är åtminstone 2 timmar tills jag ligger i sängen.

Så nu undrar jag om någon kan förklara hur ett bodycombat-pass går till. =) jobbar man själv eller är man i par? Behöver man någon utrustning?

7 Thoughts on “BodyCombat?

  1. Det jag har varit på så jobbar man i par. Den ena slår på den andra.. ja inte riktigt så men man har handskar och den andra har något annat att hålla i som du slår och sparkar på. Så det går liksom inte att ta det lungt ens en stund. Det är i alla fall min upplevelse. Men jag har bara varit en gång. DÅ var det en näradöden upplevelse, skittufft, men jag hade då också fetma och var mycket otränad, idag skulle det vara en annan femma.

    Du behöver troligen ingen egen utrustning med dig, har du ingen själv får du låna. Så borde det vara i alla fall.

    • Det låter som det som Friskis & Svettis kallar för Ki Box i såna fall. Parträning som är sjukt jobbig när man behärskar tekniken (kan nog ta ett par gånger…)

  2. Jag önskar jag vågade gå på pass! Men jag är på tok för rädd för att göra bort mig.
    I perioder går jag inte ens på gymmet för att jag tror att folk tittar på mig för att jag
    är för tjock. Där ser man vad som händer när inte hjärnan hänger med. 🙂

    Jag tycker iallafall att du är grymt duktig och en stor inspiration!
    Du kämpar på och det är riktigt skoj att få följa din resa i din blogg!
    Kram.

    • Elin on October 6, 2010 at 14:32 said:

      Nej, det är klart du ska gå på pass! Jag har inte vågat mig på såna avancerade saker som aerobics eller step ännu men andra pass går superbra. Jag ogillar också att känna mig dum men det är bara att köra på. På sats finns ett pass som heter Core som är ett perfekt nybörjarpass, inga avancerade rörelser och man håller sig still kring sin bräda och matta under hela passet.

      Hjärnan hänger verkligen inte med, men det kommer nog snart ska vi se. =) Så står vi där och spänner oss framför speglarna.

      Tack ska du ha! Så roligt att höra. You just made my day!
      KRAM

  3. Svar: Var ju på infoträff och dom sa att det inte bara är att ta emot biljetter vilket jag trodde. Det är mycket som en säkerhetstjänst också, ifall man behöver evakuera tåget, ifall det börjar brinna, om någon blir sjuk etc. Och även kunna mycket om Arlanda, terminaler och flygbolag och även kunna upplysa om bra matställen i Sthlm, veta var dom största hotellen ligger etc. Det verkar väldigt kul 🙂 Ja, nattjobb är nog inte så skoj och skulle nog sakna min sambo otroligt… Men jag får ångest bara av att gå till jobbet nu för tiden, vill inte alls gå hit, så det är det nog värt.
    Det kändes väldigt bra och han sa att han hade fått ett “väldigt bra intryck” av mig. Får se om dom ringer och jag får komma på en längre intervju. Det jag tror jag skulle faila på om jag inte får komma på den längre intervjun är nog att jag bor i Bålsta utan nattkommunikationer, men kan fixa det med hjälp av pappa och bror, får hoppas bara jag får möjlighet att berätta det! Då skulle jag nog få träffa dig väldigt ofta 😉 Men jobbade inte du med parkeringsautomater? 😛
    Kram

    • Elin on October 6, 2010 at 16:28 said:

      Nice! Jo de är lite som en informationsdisk i 200km i timmen. =) De får frågor om allt och inget. Jag har blivit evakuerad en gång, tåget gick sönder mitt i tunneln mellan terminal 4 och 5. Men det gick bra det med, bara att klättra ner på en stege och gå längst spåret. Det jobbigaste jag sett dem ha att göra med är när folk inte fattar att det kostar pengar att åka, de tror det är tunnelbanan typ. Då ringer de vakterna som möter upp dem på perrongen och så lotsas personen bort till kunddisken. Annars tror jag det är ett schysst jobb, resan går på 20 min och oftast så går det snabbare än så att kolla allas biljetter, sen sitter de typ och läser en bok tills de är framme.

      Haha, vi skulle troligtvis aldrig ses, förstå sannolikheten att jag skulle åka med just ditt tåg. Jag och min bror har jobbat på Arlanda i 7 år och vi har sprungit på varandra av en slump två gånger tror jag. En stor arbetsplats. Men jag åker ju tåget fram och tillbaka varje jobbpass jag gör. Och mellan de resorna så lagar jag parkeringsautomater.

      KRAM

  4. Jag var på BodyCombat på SATS för ett par år sedan (3 år kanske…) och då körde man ensam. Man gjorde liksom karatesparkar och slag rakt ut i luften och vid nåt tillfälle delades vi in i två grupper och vände oss mot varandra. Men jag vet inte hur det funkar nu. Du kan säkert söka efter det på youtube och få upp en liten film:)
    Ser fram emot en recension från passet sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation