Vaknade i morse och var lite nyfiken på hur kroppen kändes. Rörde mig lite i sängen och insåg att axlarna fått sig en rejäl omgång, men mest glad var jag över att jag kände att jag jobbat med sidorna bakpå ryggen – där där BHn liksom har skurit in i fläsket tidigare och där jag gärna ser att jag blir mer fast i hullet. Sen skulle jag resa mig upp… kära nån, min mage! Långt inne i magen så finns det muskler som är i chocktillstånd över att de faktiskt behövde jobba igår. De har troligtvis haft en väldigt lugn och fin tillvaro de senaste 31 åren. Ajajaj. Samtidigt så känner jag mig stark och frisk.

Har skrivit i varenda PP under dagen. Inget fusk. Eller fuskat har jag ju egentligen inte gjort, jag hoppade ju över att fylla i helt och hållet. Har inte ätit upp alla AP jag tjänat in, 55 min powerwalk (5AP) medans första maskinen var igång i tvättstugan. Detta är ju mer ett test för att se om jag går ner mer eller mindre om jag äter upp mina AP. Jag snålade med PP på mellanmålet som jag borde ha ätit på eftermiddagen, tog bara ett äpple så det blev ju 0PP. Men så blir det ju lätt när man inte planerat vad som ska ätas till middag, då snålar man och sen har man PP över. Inte bra det heller. Planera bättre Elin! Middagen blev auberginegratängen som jag gjort tidigare men denna gång åt vi ris till. Blev två matlådor också så nu gäller det bara att komma ihåg att ta med dem i morgonbitti. Klockan ringer 04:15. Borde stänga ner datorn och hoppa in i duschen nu så jag kommer i säng och somnar snart. I morgon efter jobbet så ska jag och kollegan Emma gå till Märsta, tar väl nästan en timme och då pinnar vi på ganska bra. Håller tummarna för att det inte regnar allt för mycket. Gäller att passa på nu innan det blir allt för mörkt och halt när vi slutar klockan 16.

12 Thoughts on “Välkommen träningsvärk!

 1. Svar: Haha, jag ligger i rejält just nu! Hinner inget annat. 😛 Pga skumma familjeförhållanden så bor vi i radhus, i mitt föräldrahem, så egentligen är det inte vårt. Men jag vill tids nog flytta till lägenhet, hehe 🙂
  Ja, det gäller att vara ledig och vara i rätt period av städ-mani! Den infinner sig så sällan så man måste verkligen passa på. Och just nu vill jag mest överraska min sambo när han kommer hem 🙂

  Nä, denna vecka har det inte funkat med maten alls. Iofs bara gått två dagar, men det har inte alls börjat bra, och då slarvar man gärna med checklistan också.. Men jag har heller knappt hunnit pga städningen. Ibland får man helt enkelt prioritera!
  Bra med nya tag! Det kommer gå super för dig!! 🙂

  Kramar!

 2. Elin, vilken inspirationskälla du är. Charlotte Perelli kan slänga sig i väggen med sitt” kan jag så kan du”.

  Mörkret gör det mycket svårt att ta sig ut. När jag har yngsta sonen nattad då är det nattsvart ute. Inge bra alls för mig som bara måste komma igång.

  Sköt om dig och försök att njuta av träningsvärken 🙂

 3. Grattis tjejen till träningsvärken. Och det är alltid kul att hitta nya muskler i kroppen, eller hur? Låter riktigt duktig med promenaden i morgon och jag är stolt över dig när jag ser att du fyllt i checklistan idag, kanonbra jobbat 😉 Hoppas du redan sover gott nu…

  • Det är så roligt, hela dagen när jag har satt mig ner i tex en fåtölj eller soffa så har jag haft NOLL kontroll över farten ner i stolen/soffan för jag har helt enkelt inte haft några magmuskler att lita på. =) De är ur funktion. Så jag har dunsat ner hela dagen.

   Sov tyvärr inte alls när du kommenterade… hade en riktigt dålig kväll, var ledsen och kunde inte sortera tankarna alls, somnade efter midnatt med vetskapen om att jag endast skulle få några få timmars sömn… Illa illa. Idag är det bättre, behövde en timmes powerwalk i solskenet med Emma på jobbet efter jobbet. Så skönt!

 4. Tack för inspirationen Elin! Längtar efter sådan träningsvärk jag med. Har ett skivstångspass ikväll som jag hoppas kunna gå på.

  Har nu läst tillbaka ett par inlägg och jag säger, grattis till viktminskningen den här veckan. Har också bestämt mig att fylla i checklistan igen.. det här går inte. Behöver inte gilla det men måste göra det. Det är otrloligt så lika vi ligger i vad vi gör och tänker just nu.

  Hoppas du kunde komma ur sängen idag.

  Kram till dig.!

 5. Kanonbra jobbat, gratängen låter riktigt mumsig
  Kramar

 6. Plankan släng dig i vägen… -2 minuter… bara 1 timme och 8 minuter kvar 😉

  • HAHA!!! Samma här… nej jag menar jägarstolen. Tog en minut här hemma och jag tror mina lår dog. Fasar för maxtesten i morgon…. Vi kommer ligga som två små spasmer på mattan i köket när HL, CB och PH kommer klockan 8.

   Gå och lägg dig!

 7. Sv: Du ska få se mina byxor! 😉 Imorgon!

 8. Svar: Åh, rågflingor! Ska ta och kolla upp det. Dock har vi just nu sjukt mycket havregryn hemma, så det blir nog det ett tag till 😛 haha. Jag micrar den också på morgonen, verkligen smidigt! 🙂 Och mindre disk, haha. Jag brukar alltid ta lite russin och så lättmjölk jag med 🙂 Ska testa med lite bär! Testade det förut, men visste inte hur jag skulle göra iom att dom var frusna, hur gör du? Kör du dom i micron? För det blev inge gott (testade frusna jordgubbar) och fruset kan jag ju inte äta, haha. I-landsproblem. Men det godaste till är färska jordgubbar! Synd bara att det är så dyrt 🙂 Kramkram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation