Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 83,0
Nuvarande BMI 26,2
Veckans resultat -0,8
Totalt -22,4
Kvar till mål 3,0

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Efter en hel vecka med förkylning, viket har inneburit noll motion, så hade jag inte så stora förhoppningar på minus men tji fick jag. Trots att jag inte räknat PP alla dagar… tycker lite synd om mig när jag är sjuk och då blir det extra jobbigt att räkna, men det verkar som om jag skött mig bra i alla fall. Muskelmassa kan ju inte bara försvinna på en vecka, det tar väl längre tid?

Eftersom jag jobbade extra i helgen så är jag ledig idag, skulle egentligen ha jobbat kväll. I morse när jag vaknade så kände jag mig fortfarande så pass dålig att jag ringde till jobbet och sa att jag kommer vara hemma i morgon med. Sen är jag ledig i två dagar och på fredag skulle jag ha jobbat men är ledig för att gå på mormors begravning. Usch och fy. Sen helgjobb igen. Allmänt så känns det lite jobbigt nu, allt planerat är som i en enda röra framöver, inget kul är planerat alls. Men vi pratade lite löst om att gå och bada kurbad på torsdag. Undrar om bikinin är för stor nu? Hmm… Känns skumt att köpa en ny så här när höst och vinter är på intåg men jag kommer ändå behöva en när vi drar utomlands i december. =)

17 Thoughts on “Vägning vecka 39

 1. Nu har du bara 3 kilo kvar till mål!
  Det är ju riktigt nära. Och häftigt!

  🙂

 2. Så otroligt skönt att få ett sådant minus utan motionen! Bra jobbat. Se vad vi kan bara vi skärper till oss (hoppas på minus jag med på onsdag).

  Så otroligt nära mål du är nu!!! Måste ju kännas superskönt!

  Krya på dig och ha det så bra i veckan, så gott det nu går med allt som händer. Tänker på dig på fredag.

  • Det är konstigt men det känns som om det är längre kvar, 3 kilo är ju så lite… Men det kanske är att i mitt huvud har jag börjat fila på en ny målvikt som ligger några kilon under 80. =)

 3. Du är ju snart i mål. Vad härligt! Vilken inspirationskälla du är som klarat att gå ner i så mycket på kort tid.

 4. Grattis till viktnedgången
  Såg att du skulle gå på din mormors begravning, ska själv och gå på min mormors begravning på måndag
  Tänker på dig och hoppas att begravningen blir fin
  Kramar

 5. Tänk att du har lyckats gå ner så mycket trots att du har varit sjuk och inte räknat points. Imponerande!

 6. You are amazing. Jag förstår inte hur du lyckas med så mycket varje vecka. Tack för att du motiverar mig! Och hoppas du blir frisk snart vännen.

  Kram

 7. Du är fantastisk!! Jag önskar mig din motivation!! 🙂

 8. Din lilla pudding! 83 kg det är ju hur bra som helst. Gick hem från jobbet igår det var ju lite ensamt utan dig men men. Hoppas du mår bättre snart. På intranätet står det att passagerarna från i lördags är väldigt tacksamma till all hjälp dom fick så jag kände mig stolt att du var med där. Vi ses Puss o kram

 9. Kristina Z on September 28, 2010 at 10:40 said:

  Hej sötnos! Hoppas du snart blir frisk! M har hostat som en galning sen vi kom hem också. Vi måste planera in lite roliga uppigande saker att göra i höst! tänk att du bara har 3 ynka kilon kvar till målvikt, du är ju fantastisk! Nu ska jag snart iväg och jobba, för mig är det den ultimata bantningstekniken, springa omkring på en avdelning och inte hinna bli sugen på onyttigheter:) Extra mycket och stora kramar på dig den här veckan!! K

  • Hej vännen! Inte något bättre idag heller, börjar ledsna på denna förkylning nu. Tur ändå att M inte var sjuk på resan. =) Tänk så mycket du vinner på att ha ett så rörligt jobb, själv sitter jag ju mest i bilen och flänger runt.

   När jag är frisk igen så måste en date bokas omedelbart! Saknar dig massor. Kram kram

 10. Åhh, stort grattis till minuset! Och nu är det bara 0,3 från att vara “normalviktig” i BMI 😀 Grymma du!

 11. Tack! Har dock lite mer än 0,3 kvar till normalviktig, är 178 lång så jag måste ner till 79,9 för att lämna överviktskategorin. Det har jag fått det till i alla fall. =)

  Du är grym du med, taggad till tusen som du är!
  Kram

 12. Elin, du är så himla duktig! Tänk om man hade din kämparglöd, fatta hur mycket du gått ner, det är helt galet.
  Nu ska jag åka och köpa en våg, det kan bli riktigt jäkla scary med tanke på att jag inte har en ANING om vad jag väger.. Håll alla tummar för att jag inte somnar gråtandes ikväll! 😛

  Kraaam

 13. Heja, heja!
  Bra jobbat Elin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation