Två veckor har gått på vår utmaning och jag ligger hyfsat till om man bortser från motionen, där veckans förkylning gjort att jag ligger nästan 300 minuter back. Oops. Det var jag och Emma som startade det hela men vi fick snabbt två anhängare till. Bra där Malin och Emma! Pst… Malin… det är dags att starta med armhävningarna nu…. blir en jobbig sista dag för dig annars, när du måste ta semester för att du måste göra 550st armhävningar på en och samma dag. =)

Efter två veckor

 • Motion: 385min/2100min (borde ha varit 600min)
 • Plankan: 14min/70min (borde varit 20min)
 • Armhävningar: 120st/550 (borde ha varit 158st)
 • Jägarvila: 9min/30min (helt enligt plan)
 • Stretch: 2ggr/7ggr (helt enligt plan)

Okej nu när jag skrev upp dem så här så inser jag att jag ligger lite efter i planeringen på tre av fem delutmaningar. Haha, tur att jag gjorde denna sammanställning, bäst att gå in i vardagsrummet och göra lite övningar. =)

EDIT 10 minuter senare: 20 armhävningar, 2 minuter planka och 1 minut jägarvila senare och här sitter jag igen. =)

4 Thoughts on “Uppdatering av utmaningen

 1. Okej okej, jag vet att jag måste göra armhävningar, typ 1000 stycken, men jag tycker verkligen att det är skitjobbigt, men jag ska börja ikväll, jag LOVAR! 🙂 Jag ligger i alla fall en massa plus på motionen, och det är egentligen där jag brukar lata till mig, men det går bra, över förväntan! 🙂 5 more weeks to go! 🙂 KRAAM

 2. Härlig utmaning! Bra jobbat!

 3. Fan bar jobbat tjejen. Ja så jobbigt att du är sjuk fan 🙁 Hoppas du blir helt frisk snart…
  Malin och jag var precis ute en timme direkt efter jobbet .. vi var riktigt duktiga och Malin orkar mycket mer än hon tror =D Tänkte att du få se mina resultat än så länge.. Hoppas du ser det här som en positiv push.. lite sporre att du ska ta igen sig när du är frisk igen 😀

  Motion: 860 min
  Plankan: 19 min
  Armhävningar: 135 st
  Jägarvila: 17 min
  Stretch: 2 ggr

  Ligger också lite efter på plankan och armhävningarna men det ska jag ta igen i helgen hoppas jag. Emma D ska dra med mig ut på 1milen på lördag igen gaah. men det ska nog gå bra. Hoppas du får en bra helg iaf så ses vi nästa vecka =D

 4. HEJA HEJA 😀 Duktig du är! Jag är ju med i Ellas utmaning och jag ligger låååångt efter. Mitt största problem är jägarvila. Orkar knappt 10sek, och då ger jag så lätt upp. Eller jag hinner inte ens ge upp, jag struntar bara i att göra det eftersom det inte känns som att jag kommer någonstans… Ond cirkel och fel tankesätt. Förhoppningsvis är jag väl snart i fas 🙂 Duktig du är iaf!! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation