Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 85,3
Nuvarande BMI 26,9
Veckans resultat -0,5
Totalt -20,1
Kvar till mål 5,3

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Där satt den. 20 kilo mindre Elin. Otroligt och fantastiskt på samma gång. Det har varit så enkelt att jag nästan skäms att skriva det. Motivationen har alltid funnits där och valen har varit enkla. Jag har gjort planerade mindre bra val och det har varit ok.

I ärlighetens namn så börjar räknandet av propoints kännas lite trist nu. Inte så att jag fuskar men så att det inte är lika roligt att skriva i och räkna allt jag äter. Konstigt vore ju annat, har hållit på länge nu. Även VVs sida har jag slutat hänga på lika mycket som innan, tidigare var jag ganska aktiv där men tiden räcker inte till längre. Egentligen är det bra. Mer tid för träning och mindre tid för datorn. =)

Ska försöka hitta tillbaka till att det känns roligt att räkna. Men det är svårt när vardagen kommer och det känns som om man knappt har tid att laga mat. Längtar tillbaka till sommar, sol, lediga dagar, nakenbad och massor med tid ihop med maken.

30 Thoughts on “Vägning vecka 35

 1. 20 KG, DET ÄR JU HEEEELT FANTASTISKT!
  Du är otroligt duktig! Jag kan tänka mig att det blir tråkigt att räkna points efter ett tag, men jag tycker att du ska bita i och fortsätta räkna. Det är ju trots allt pointsräknandet som har tagit dig till den vikt du har idag.

  kram

 2. Härligt Elin! Stort Grattis. Du är grym!

 3. Du är fantastisk Elin!!! GRATTIS!!

 4. Supergrattis! Vilken framgång! Underbart!

 5. Grattis! 20 kilo är ju jättemycket, starkt jobbat. Även om det har gått bra så är det ändå du som har gjort jobbet, du som har motiverat dig, du som gjort de val du har gjort.

 6. Grattis, bra kämpat
  Kramar

 7. Maja on August 30, 2010 at 20:10 said:

  Helt otroligt duktig
  Läser din blogg varje dag och blir så peppad till att börja räkna PP igen Har gått ner 10kg och har ca 15-20 kvar genomatt läsa din blogg blir jag så inspererad att förtsätta

  Ett Stort GRATTIS till dina -20kg

  //Maja

 8. Jättestort GRATTIS till min superfina Elin!

  Åh.
  Stolt jag blir

 9. Grattis, vad duktig du är! Och du är en riktigt bra inspiration.

 10. Grattis Elin! Du är bäst! 🙂

 11. Amanda on August 30, 2010 at 21:48 said:

  Ett tips kan ju vara att köpa en ny kokbok och prova helt nya maträtter! Då tycker iallafall jag att det blir roligare att räkna på vad man äter 🙂

  • Elin on August 31, 2010 at 21:50 said:

   Tack för tipset! Vi pratade senast häromdagen att vi måste bli bättre på att kika i de böcker vi redan har. Bättring på den fronten önskas. =)

 12. Ååååå vad härligt!!! Riktigt bra jobbat tjejen och att du känner att det har varit “enkelt” är ju bara tecken på att du faktiskt kommer kunna utan problem leva så här sen när du är i mål oxå 🙂

  Grattis!!! 20kg är riktigt riktigt bra!

  • Elin on August 31, 2010 at 21:54 said:

   Tack ska du ha! Det känns otroligt bra nu faktiskt. Gick och kikade på kläder idag bland den vanliga avdelningen, skoj skoj. Men jag köpte ingenting, spar det till målvikt.

 13. Ida Engström on August 31, 2010 at 08:59 said:

  Grattis!!! Vad roligt.. Nu är det inte mycket kvar…. Det kommer gå hur bra som helst tror jag.. 🙂

  Om du vill skulle jag bli jätteglad om du ville gå in och rösta här: http://www.aretsviktvaktare.se/region/north/idae.html

  Helst på mig såklart 😉

  Kram

 14. Stort grattis till denna milstolpe! Du är superduktig!

  mvh//pernilla be

 15. Jösses, vad duktig du är. Vilken inspiration.
  Jag har läst din blogg ett tag nu men aldrig lämnat någon kommentar.
  Vill bara säga att jag tycker du är hur duktig dom helst.

  Lycka till i fortsättningen.

  • Elin on August 31, 2010 at 22:14 said:

   Kul att du läser bloggen, det är en enorm sporre att ha bloggen. Man kommer liksom inte undan. =)

   Har kikat på din blogg nu, lycka till med XV!

 16. GUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDD, vad du är duktig!!!

  Heja, heja, heja!!

  Kram.

 17. Kristina Z on August 31, 2010 at 21:13 said:

  Grattis kära Spinko!! Du är ju hur duktig som helst!! Ser fram emot vår dejt imorgon, i din takt lär du knappt synas när vi kommer hem om ett par veckor, måste passa på att kramas medans det fortfarande finns något kavr av dig:)
  Kramis

 18. Kul att du gillade designen! 😉

  Och du, det är bra att du inte har tid till bloggen.
  Det bevisar bara att du har ett liv utanför datorn. Hehe!

  Krams

 19. STOOOORT Grattis Elin! Bra jobbat. Du är enormt bra på det här.

  Ta nu en dag och rensa garderoben… du ska se vad peppande det är.

  Tror säkert att jag kommer kunna höra dina GO GO GO från Arlanda på söndag. Kan behövas, jisses vad jag kommer kämpa!

  Håller med dig… vi är skiiiit bra!

  Känner också igen mig med det är att räkna. Det är trist… skit trist. Så jag har tagit en vecka och försöker köra på känn och se hur det går. Tänker att det kan vara nyttigt att lära mig att inte räkna också. Vi kan ju inte räkna pp hela livet.

 20. Sv: Det är hopplöst när man inte testar kläder. 🙁
  Jag får väl skärpa mig!!!! Haha

  Kramkram

 21. grattis till ditt minus, jättebra

 22. NU ANORDNAS DET MED BLOGGTRÄFF.
  Kolla in hos mig 😉

  Krams

 23. Sv: Yes! Det kändes rätt gött att få på sig byxorna.. hehe!
  Äntligen. Och t.om mamma reagerade när jag tog på mej dem (positivt då)

  KRAM

 24. Jag som inte hinner läsa bloggar längre skäms! Grattis, 20 kg, det är helt galet ju! 😀
  När jag såg dig i Sverige var det 10 kg. WOOOT! Hur känns det?

  • Det känns alldeles galet bra. Som vanligt frågar man sig själv varför man lät det gå så långt och varför man inte startade tidigare så man skulle vara klar nu? Men huvudsaken jag är där jag är nu och är på gång. Känner knappt igen mig nere på gymmet i Liljeholmen. =) Skoj skoj. Who’s this healthy chic and where is lazy Elin? Typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation