Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 85,8
Nuvarande BMI 27,1
Veckans resultat -1,1
Totalt -19,6
Kvar till mål 5,8

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Snart börjar jag bli rädd. När kommer platån? När kommer motgångarna? När kommer jag känna att det är trist och jobbigt att räkna PP? Inte för att jag vill dit, inte alls, men alla pratar om det hela tiden, om hur de har dåliga dagar och hur de tappar kontrollen och inte hittar tillbaka. Jag är så otroligt nöjd med mitt resultat att det känns i hela kroppen. Det känns när jag springer upp för trappor och reser mig upp från tunnelbanan, när jag bär hem matkassarna och när jag lyfter tunga saker på jobbet, styrkan och spänsten och den härliga känslan av att detta har jag faktiskt lyckats med. Hur kommer jag då inte må när jag är målviktig? Jag kommer kanske bli odräglig. =) En sån där hurtbulle som orkar allt och lite till.

Här kommer en nytagen bild från en tvåtimmars kvällspromenad häromkvällen, en rundan som var ny för oss båda och som var längst med vattnet mest hela tiden. Stockholm är underbart!

13 Thoughts on “Vägning vecka 34

 1. Tack Elin! Jag känner likadant som du, när kommer motgångarna, och hur kommer man reagera? We still kickin ass… haha. Hoppas du mår bra och du ser så otroligt fräsch och frisk ut på din nya bild.

  Kram Benita

 2. Heja Elin, härliga resultat vecka efter vecka!! Gryyyymt jobbat tjejen!

  Kram

 3. Du har bestämt dig och du kommer att lyckas!! GRATTIS vännen, underbart resultat!!!

 4. Åh, du är så duktig! Grattis till ditt fina resultat!

 5. Du ska veta att jag är så inspirerad av dig. Och jag inbillar mig faktiskt att jag kommer känna som du när jag också bara har 5 kilo kvar. Du är grym tjejen!
  Jag väntar också på alla motgångar och alla “återfall” där det känns som att man börjar om igen, och igen, och igen…men jag ser inte skymten av dem.
  Det är härligt att läsa din, och andras, bloggar. Och det är härligt att själv dela med sig…
  Grattis till minuset!

 6. Du är grymt duktig!

  mvh//pernilla be

 7. Superbra jobbat. Jag tror det är illvillingar som sprider ut rykten om platå och avstanning. Jag har heller inte märkt det direkt även om jag kan inbilla mig att det är så ibland, dvs att jag inte kommer gå neråt trots att jag skött mig bra. Må de aldrig komma de där dagarna. Du har jobbat på så bra och du låter verkligen som ett träningsfreak i mina ögon. Jag blir inspirerad, men har ännu icke tagit mig iväg för att göra sånt. Jag vill liksom vänta tills efter min resa innan jag satsar (oj ordvits!). Man ser väldigt skillnad på dig och jag förstår att det känns bra! Feel it, embrace it jo detä r klychigt men gör det ändå! 🙂
  kram
  /Anna

 8. Återigen ett fantastiskt resultat! Grattis från mig med 😀

 9. Stort GRATTIS!! Jäklar vad duktig du är, blir mållös 🙂 Och vad skönt att det gått som smort!
  Och du är jättesnygg på bilden! 🙂

 10. Daniel on September 1, 2010 at 20:33 said:

  Kul att viktnedgången går bra, stort grattis! Du har en fin figur, du ser frisk och sund ut! Hur lång är du?
  Lycka till med träningen!

 11. sim2fil on September 6, 2010 at 14:21 said:

  Grattis!!! Du gör ett enormt jobb!!! Det är så härligt att läsa din blogg, den är en stor motivationskälla för mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation