Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 88,2
Nuvarande BMI 27,8
Veckans resultat +0,4
Totalt -17,2
Kvar till mål 8,2

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Jag var helt klart beredd på detta. Tar det inte heller allt för hårt. Veckan har var en konstig vecka och det är lite annat som förklarar detta plus också. Igår var det ingen ordning alls på maten. Nu är det dags att tänka långsiktigt. -0,95 i veckan i snitt är inte fy skam och det efter 18 veckor. Det är ju faktiskt 4 månader. Ganska lång tid. Hann bara med att springa 2 gånger förra veckan, men det positiva där är att jag orkade 5km båda gångerna utan problem. Jobbar på att öka tempot.

Nya tag och ny vecka, ny veckobonus och ny energi. Sista semesterveckan. Till skillnad från alla andra, som är glada att få tillbaka sina rutiner, så är det tvärt om för mig. Nästa vecka är jag tillbaka till oregelbundna sov- och mattider.

12 Thoughts on “Vägning vecka 32

 1. Kerstin on August 9, 2010 at 17:23 said:

  Rätt tänkt, du visar på ett fantastiskt resultat sedan din start. Det är bara att gratulera!
  Jag, precis som du, vill också få “lite koll” genom att ofta ställa mig på vågen och den kan sannerligen variera, ena dagen upp, andra ned. Men, men, det är resultatet över tid som räknas jag vet, kan bara inte låta bli (ler). Själv startade jag min viktresa med hjälp av vv i slutet på maj och har sedan dess gått ned 7 kg, har 4-5 kg kvar.

  Gillar din blogg väldigt mycket. Är också nyfiken på din nya frisyr 🙂

  Kram kram

  • Elin on August 9, 2010 at 23:09 said:

   Nu håller jag mig till endast en gång per dag åtminstone… tidigare klev jag upp på den alldeles för ofta för att vara nyttigt för en…

   Frisyr och frisyr…. topparna rök men färgen är ju ny. =)

   Tack! Trevligt att du gillar den.

   Kram

 2. Rätt tänkt!! Härligt!! Du har haft en fantastiskt framfart och viktminskning!! Nästa vecka kommer du igen! Har du mätt dig något förresten?

  Stor peppKRAM
  Marie

  • Elin on August 9, 2010 at 23:10 said:

   Jag funderade på om jag skulle mäta mig idag men såg att jag gjort det den 26 juli så då ville jag vänta lite till. Gör det typ en gång i månaden. Bra för att hjälpa hjärnan lite på traven att man faktiskt blir mindre.

   Kram kram

 3. Inte lätt att inte ha regelbundna rutiner…håller helt med. Jag hoppas verkligen ni får en skön sista semestervecka. Jag måste peppa mig och börja nedräkningen till Cypern för att orka med tempot som är på jobbet just nu, och trots att jag i princip har möjlighet att hålla regelbundenhet så är det svårt…
  Om jag ligger på -0,95 i snitt efter 14 veckor kommer jag vara lika nöjd med mig själv som jag tycker att du ska vara, det betyder jättenöjd!
  (nu ska jag testa notify-rutan…)

  • Elin on August 9, 2010 at 23:13 said:

   Ena dagen upp klockan 04.15 andra dagen kommer man hem efter midnatt…. nej jag vill inte tillbaka till jobbet efter denna sommar. Åh, jag skulle också vilja iväg men vi satsar på en sista minuten i december i stället.

   Visst är jag nöjd. Får se vad vågen säger i morgonbitti, då vet jag lite bättre hur jag ligger till tror jag.

   Hoppas du är notified nu. =)

   • I’m very notified! Fantastisk funktion som fler bloggar än din och min borde ha=) Smånervös inför vägningen i morgon men tänker positiva tankar… Det har ju sett så fint ut och då skulle det vara typiskt om det braiga hade försvunnit när jag vaknar 🙂

 4. Vilken minskning du har haft! Jag är väldigt imponerad. Tränar du mycket? Äter du upp din veckobonus och AP? Jag har min första vägning på onsdag och är lite nervös. Det känns som att jag kan äta väldigt mycket med det nya systemet hos VV och jag vågar inte riktigt göra det.

  Tidningsprenumeration var en bra idé. Det måste ju finnas massa saker man kan unna sig om man bara tänker efter lite, tyvärr är de första jag tänker på förknippade med att äta.

  • Elin on August 10, 2010 at 01:21 said:

   Jag tränar inte mycket, det skulle jag inte säga. Egentligen är det bara jogging 3 dagar i veckan, försöker med 5km nu för tiden, joggar det på under 40 minuter, hoppas träna upp mig till under 30 min. Jag försöker att inte äta upp varken VB eller AP. Senaste tiden har jag dock haft lite svårt att hålla mig till de dagliga (de har nyligen sänkts en PP) och då ryker det 1-2VB varje dag. Använder VB och AP när jag gör något roligt bara, fester, går ut och äter osv.

   Så är det för mig med, att jag vill belöna mig med matgrejer. En gång gjorde jag det, köpte grejer till en liten ostbricka… gott men jag hade känt mig bättre om jag givit mig något annat. Lätt att vara efterklok. Hädanefter blir det icke ätbara belöningar.

 5. Äntligen nån som väljer rött!
  Haha, men det är skitsnyggt!

  Förresten, vad tror du om isodieten?:)

  • Elin on August 15, 2010 at 01:28 said:

   Haha! Jag älskar rött.

   Hade inte hört talats om den innan jag läste inlägget på din blogg så jag har ingen aning. Googlade lite nu och blev inte direkt klokare men jag är ingen som har testat olika dieter så jag har väldigt dålig koll på annat än VV. Jag kan tycka att funkar den så är det kanon. Lycka till i ditt val!

 6. Inte alls farligt ju med tanke på vad du har presterat hittills! 🙂 Och tänk – det hade kunnat varit mycket värre 😉 Det där är bara ett toabesök bort ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation