Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 87,8
Nuvarande BMI 27,7
Veckans resultat -0,9
Totalt -17,6
Kvar till mål 7,8

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Jag var så beredd på ett litet minus eller nästan plus minus noll denna veckan. Kan ha hjälpt att jag igår kväll kom på att det var en joggardag, har halkat lite efter då jag vanligtvis inte joggar på söndagar. 5km jogging på kvällskvisten kan ha haft magiska resultat. Har legat på samma vikt som förra veckan och även över någon dag, veckan som varit. Ytterligare en anledning att inte väga sig varje dag… men det kommer ändå inte hjälpa, jag kommer göra det ändå.

Denna veckan ska bli bättre på en sak och det är promenader, snabba svettiga promenader. Måste få in lite mer rörelse än joggingen och än så länge får promenader räcka. I höst blir det bugg, afrikansk dans och SATS. I can’t wait!

Idag minskade mina dagliga PP igen. Nu ligger de på 32. Hmm. Kommer snart behöva nalla av AP och VB för att få detta att gå ihop.

15 Thoughts on “Vägning vecka 31

  1. Svar: BRA! 😀 Det behöver jag, haha. Tack så mycket 😀 Kram

  2. Grattis
    fortsätt att kämpa på!!!
    Kram

  3. Grattis till din viktminskning! 🙂

    Och hoppas solen kommer titta fram lite då på er släktträff. Så tråkigt väder har vi också hemma :C Vill också ha lite sol idag. Ska träffa en vän som jag inte träffat på ett antal år.

    Krams

  4. Jenny on August 2, 2010 at 12:14 said:

    Grattis, vilket fint resultat! Du är ju så duktig!

  5. Grattis, vad extra kul, när du inte förväntade något stordåd!
    Min viktklubb har sommarsemester i två veckor, så jag får inte väga mig förrän nästa. Jag vill gärna göra det nu, för förra veckan var det bara -0.1, så jag vill veta om jag ändå är på rätt väg nu. Men det är bara att hänga i och vänta! Jag väger mig hemma också, men den vågen visar helt annorlunda så jag tar det inte för någon sanning alls.
    Tolkar jag det rätt att du inte alls rör din veckobonus? Jag gör det, men däremot inte AP. Nu när jag bara har 29 /dag är det extra svårt att inte ta så mycket av VB:n. Men det går nog helt klart fortare om man kan undvika det kan jag tro…
    Ps. Jag blir inspirerad av ditt joggande också, men det är så tråkigt ju. Ändå blir jag sugen på att ge mig ut! Du är duktig du!

  6. Elin on August 2, 2010 at 13:38 said:

    Ja, det stämmer jag använder mig sällan av VB och AP, endast vid speciella tillfällen och då brukar allt ryka men det är någon vecka i månaden kanske. Annars försöker jag hålla mig till mina dagliga. Men det blir svårare och svårare nu när de blir färre. Joggingen är en överraskning, trodde aldrig att jag skulle klara av det men det går om man vill.

    Tack!

  7. Du är grym Elin!!! Verkligen superbra jobbat!! Du är bara 7,8kg ifrån din målvikt!!! Det tar du lätt!! Heja heja!!! Förstår att du tappar byxorna 😉

    Grattis känns som fel ord för det är inte någonting du bara huxflux fått utan du har jobbat för det, GRYMT jobbat tjejen!!!!!

    Kramilikramiz

  8. Grattis! Va duktig du är! 🙂

  9. Heja heja vad du ar duktig elin! Kan inte lata bli att folja bloggen fran Montreal, Kanada. Det gar inte riktigt att viktvakta har men forsoker halla lite koll. Igar promenerade jag i 6-7 timmar o klattrade upp pa stadens hogsta topp… puh! Halsn Kattis

  10. Kristina Z on August 2, 2010 at 21:01 said:

    Du är ju grym Elin!!
    Kram kram (tar gärna svettiga promenader ihop!!)

  11. Hon gör det igen…och igen =) Jag bugar, bockar och gratulerar! Futtiga 7,8 kvar.

  12. Bra jobbat! Superduktigt! Det är inspirerande att läsa här!

  13. Vad roligt att se att även dina dagliga PP sänks 🙂 Dom kanske förväntar sig att man orkar mindre mat? 😉 Fast du ligger ju fortfarande på gå-ner-i-vikt-läget!
    Och du – GRATTIS till det härliga resultatet denna vecka! 🙂
    Jag hoppas på att mina vägningar också kommer flyta på lika bra som dina! Men önska kan man ju alltid 😉

  14. ÅHÅ. grymt jobbat! 17 kilo minus är ju helt fantastiskt! 😀

    • Elin on August 8, 2010 at 15:12 said:

      Tack så mycket!! Det känns fantastiskt och än så länge känns det så enkelt. Jag bävar inför platåer och annat elände. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation