Nämnde ju tidigare att jag ändrat joggrundan så att den slutar strax innan utegymmet vid Vinterviken. Nu var det ett bra tag sen jag var ut och joggade men snart så blir det av igen. Vid utegymmet finns någon slags bänkpressliknande sak, en bänk att göra sit ups på, en grej att göra dips på, en trasig crosstrainer, en roddmaskin och två saker som jag inte vet vad de är till för. Den ena är någon slags pinne i mitten som man håller i och sen står man på en platta som snurrar runt. Är det bara det man gör på den, tro? Vrider underkroppen med hjälp av magmusklerna? Sen har vi denna sak… är det någon träningsgrej? Såg en kille som la upp benet på den och mer stretchade.

Ni ser ju själva hur undrande jag ser ut?

6 Thoughts on “Utegymmet

 1. Jag har ingen aning om vad det är.. Ska bli spännande och se om någon vet.. 🙂
  Vilken fin bild 🙂

 2. Du är så söt! 😀

 3. Alltså .. jag har sett en övning för det där…. men vart…. googlar vidare och återkommer om jag hittar på det. Kan inte beskriva med ord.

 4. Hm… kanske kan det vara för något sådant här… http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/2010/06/07/dagens-traningstips/

  Eller inte?

  • Elin on August 29, 2010 at 20:48 said:

   Ja, kanske det. Jag får fortsätta gå dit och hoppas att det någon gång är någon där som gör något som ser vettigt ut på den. =)

 5. Tror den med snurrplattan kanske man ska hålla sig i stången och sen “springa” igång plattan man står på 🙂 om du förstod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation