På väg till jobbet för det andra arbetspasset efter semestern. Blev så peppad av allas kommentarer om hur smal jag blivit att jag vandrade omkring på molnen hela kvällen igår. Bara att suga åt sig och vara stolt. När jag satte på mig skärpet som jag behövde i byxorna så inser jag att jag är ett hål mindre än när jag gick på semester. Kul, behövde till och med göra ett nytt hål. Då fattade jag att jag passerat där jag var förra viktminskningen. Hade ju samma skärp då. =)

När jag kvart över elva på kvällen igår satt på Arlanda Expressen hem så kommer jag på mig själv med att sitta och le och titta på mig själv i reflektionen i fönstret. Jag är så glad och nöjd över hur långt jag har kommit i min viktminskning. Men än är det inte över.

7 Thoughts on “Nya tider

  1. Du är så himla duktig! Jag är imponerad över hur karaktärsfast och motiverad du är! You go girl!

  2. Åh, härligt! Du är verkligen värd att känna så! Det är en grymt målmedveten och ihärdig gärning att gå ner i vikt och börja träna och.. ja du vet. Så passa på och njut.
    Jag har också haft såna dagar, när jag liksom kan småle mot mig själv i spegelbilder, och tänker: vad jag är bra!
    lite knasigt, men det är ju bara att hålla i det där.
    Kram
    /Anna

  3. Så härligt! Visst är det kul med sådan kommentarer! Det peppar verkligen. Full fart framåt nu så är du snart i mål. Vi har gått ner exakt lika mycket du och jag nu. Men du är något snabbare än jag. Grattis.

  4. Jobbar du på Arlanda? Då kan jag tänka mig att du har tidiga morgnar…

    • Elin on August 20, 2010 at 00:48 said:

      Yes. Det blir ruskigt tidigt. 04:15 ringer klockan när det är som värst men jag är ändå glad, tidigare gick inte tunnelbanan hela natten på fredag och lördag och då var jag tvungen att åka nattbuss när jag började på morgonen. Jag och alla som skulle på efterfest åkte den bussen… =)

  5. Johanna on August 20, 2010 at 12:39 said:

    Va härligt! Längtar tills när jag kommer dit!

  6. Jag kände också så när jag började skolan 🙂 Mår så gott av alla ord nu! Hoppas du mår bra Elin!

    Krams

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation