Träningsvärken från BodyPump i tisdag hängde kvar länge, axlar, mage och rumpa kändes i en, två dagar men smärtan i låren var borta först i morse när jag vaknade. Ajajaj. Men skönt på samma gång förstås. Gillar träningsvärk i nedre delen av magen. Från naveln och neråt. Där vill man ju verkligen att saker och ting ska tajta till sig. Låren har varit jobbiga på jobbet, ut och i ur bilen hela tiden. Smärta varje gång. Jag kör en VW Transporter och den är ganska hög att hoppa i och ur.

I morgon är det dags för utmaning två. 11:30 är det en förvirrad Elin som befinner sig i spinningsalen på SATS Liljeholmen. Sen en halvtimme senare är hon nog lika förvirrad och troligtvis dödstrött på ett Core pass. Som jag knappt vet vad det innebär. Ser framför mig en massa övningar för att styrka rygg och mage. Situps i evighet och plankor och allt möjligt. Ska bli kul samtidigt. När jag bokade in passen så var det många platser kvar. Idag när jag skulle visa maken bokningsappen på telefonen så ser jag att passet nu är fullbokat…. Oops. Jaja, kanske jag försvinner i mängden. Vet inte om jag skrev att jag var och handlade nya linnen att träna i, mannekängade för David nyss och kände mig superfin. Härligt! Ska nog förbi och se om de fortfarande har dem på rea. Då blir det nog två till. Sen hittade jag vattenflaskan här hemma, hade visst redan tagit med den hem. Perfekt.

Igår slutade jag 23 ute på Arlanda och vid midnatt mötte jag upp en kompis vid Gamla stan och hakade på deras kickoff. Två cider, en drink och lite nattmackor senare och jag hade förbrukat många av VB, alla för att vara specifik. Men så kan det vara. Andra veckan i rad med det tror jag, ska bli spännande att se vad vågen säger. Jag hade roligt och kände mig superfin på kvällen i alla fall. Det är viktigt det med. I morse blev frukosten lite dålig med men än så länge så ryms allt inom programmet. Känns bra.

Jag tycker det är svårt att beräkna AP för aktiviteterna på gymmet. Som body pumpen med skivstången, vad ger det för 55 min? Eller cyklingen 30min eller core 30 min? Inte för att jag vanligtvis äter upp AP men den dagen kommer säkert den med och då vill jag ju vara noggrann redan nu.

Såg en annons på någon blogg för en prenumeration på iForm tidningen, klickade hem den och då fick jag en löparjacka på köpet, känns bra nu när det börjar bli kallare om kvällarna. Om någon undrar så var den förstås RÖD. Min favoritfärg. Hoppas jag tog rätt storlek, supersvårt att veta utan att prova. Tänkte att jag inte är en M riktigt än, om jag nånsin blir, men någon XL är jag inte längre, så det blev en L.

Återkommer i morgon efter passet. =)

12 Thoughts on “Lite orolig för i morgon

 1. Det är knepigt det där med att bokaföra vissa gymaktiviteter, tycker inte de alternativ som finns i e-redskapet riktigt gör rättvisa i alla fall inte om man kör BP för det är både kondition och styrka, så jag väljer gruppträning med hög belastning för BP och låg på core tex. //Katariina

  • Elin on August 22, 2010 at 18:28 said:

   Tack för svaret, jag kanske härmar ditt upplägg på AP registrering. Kommer testa på alla pass jag tror jag klarar så jag vet vilket jag gillar bäst så jag kommer typ undra om alla pass de har. =)

 2. Tycker också att ap-beräkningen har en del kvar för att funka, jag känner mig inte bekväm med att hitta rätt aktivitet och nivå. Då vill man ju heller inte äta dem.
  Är sååå nyfiken på vad du ska tycka om spinningen och core-passet.
  Jag tror att din mage ska ladda för ny träningsvärk och jag tror att du ska vara glad när du sätter dig på cykeln över att din gamma träningsvärk är borta!

 3. Tackar för din kommentar!
  Säger grattis ännu en gång till dig – du är kanonduktig
  Kramar

 4. Det kommer gå bra Elin. Träningsvärken blir ju mindre och mindre allt eftersom.

  Visst är det svårt med Aktivitetsbonusen. Styrketräning med lätta vikter eller tunga vikter ger olika… ja ha… men vad är lätt och vad är tungt? Så jogg… jag kan ju jogga och jogga och det tar olika varje gång. Att jogg och promenad är lika känns inte rätt. Gå en mil och jogga en mil anser jag är en STOR skillnad. Men jag är ju också som du.. använder den inte. Inte för att jag inte vill, men jag känner inte att jag måste äta så mycket, är inte hungrig.

  • Elin on August 22, 2010 at 18:31 said:

   Det är ju en jätteskillnad tycker jag med, på att gå och att jogga. Tycker detta är en riktigt djungel med AP… Trist. Om nu VV har lagt in en massa grejer för Wii sport så kan de väl lägga in på F&S och SATS med.

 5. Jag tycker du är så duktig som bara tar dig till dina träningspass. Inte alla som orkar det 😉 Hoppas du har det bra och att du får en fin start på veckan framöver.

  Krams/b

  • Elin on August 22, 2010 at 18:32 said:

   Haha! Ja, så kan man ju se det med. Känner att denna helgen gått lite för fort… hur kan det redan vara dags för jobb? Nästa helg har jag tredagarsledigt, ska bli så skönt med en extra dag. Träning är inbokad på den. =)

   KRAM

 6. Hur gick spinningen då? 🙂

 7. Kul, du får berätta vad du tyckte om core-passet sen!

 8. Jag brukar skriva in styrketräning när jag kör t.ex cirkelfys. Jag tror att skivstång, body pump och cirkelfys är ganska lika. Alla är styrkepass mest, så det tror jag ligger närmast 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation