Lägger upp en egobild som David tog på mig häromdagen. Återigen en ny tröja. Samma story i affären, jag greppar största storleken och tar på mig den i butiken. Frågar David hur den ser ut på. Han tycker den är snygg men undrar om jag inte kan testa en storlek mindre. Jag byter till en storlek mindre och den sitter mycket bättre. Undrar hur lång tid det kommer ta innan man verkligen insett att man blivit mindre.

Idag köpte jag ett par nya byxor. Första gången på länge som jag inte behövde söka efter byxor på avdelningen för större. Visst det var största storleken på den vanliga avdelningen, men det var på den vanliga avdelningen. Känns otroligt och jag har inte fattat det riktigt än. David sa min häck såg snyggare ut i de nya byxorna. =) Kläderna som finns på den större avdelningen har alltid suttit dåligt på mig. Har nog inte känt mig snygg i något sen jag var nere på denna vikten förra gången. Från och med i morgon så kommer ni få se bilder på en Elin med nyfärgat hår, tid hos frisören bokad. Inte en dag för tidigt.

La till en liten version av denna bilden högst upp i sidebaren också, så ni ser mig på en gång när ni kikar in här i bloggen. Benita, det var du som sa du ville ha en bild på en gång när du kom till en ny sida, så denna bilden är till dig. Även om du vet hur jag ser ut vid det här laget. =)

22 Thoughts on “Känner mig ganska snygg

  1. Vilken superfin bild!
    Förresten ser du ut att väga mindre än vad du gör! 🙂

  2. Ååå vad jag känner igen mig! Föll för en tunika från PartTwo i veckan.. började med 44, hmm visst tunikor ska ju vara stora men… hämtade 42, prövade, hämtade 40, prövade, jo mycket bättre, hämtade 38, jo den gick på men… lite tight. Så det blev 40. Rätt otroligt. Men dagen efter fick jag köpa en L av ett annat märke så… det varierar ju mellan plaggen.

    Gillar att du har en bild där uppe – skitsnygg också för den delen. Modellen ser fräsch ut och bakgrunden är skitsnygg. Tror att jag snor din idé om bilden.

    Här är svaret på din fråga hos mig… Du får säga åt honom att köpa dig en riktigare kamera då tycker jag. 😉 Det kan ju inte se löjligt ut när du fotar. Visst är det smidigt med mobilbilder, det går ju fortare och jag kan blogga direkt via mobilen också, har en app för WP och då går det ännu smidigare. Jag har en D90 annars, en D40 med men den har maken mest, D90 är liksom min 😉 Han gillar också foto och han har börjat snegla på en D700… så om jag har tur så kanske det kan bli en sådan 😉

  3. Fredrik on August 4, 2010 at 07:44 said:

    Hej!

    Otroligt bra gjort! jag skrev ett inlägg på VV häromdagen och du puffade mig. Känner mig dock tveksam om pp verkligen kan göra att man går ner i vikt?!

    men..men….

    Lycka till!

    Fredrik39

  4. WWhhhiiiihhiiiiiiiii visst äe det något stort när man kan börja handla i dem vanliga avdelningarna vilket oxå betyder att man kan gå och handla i dem vanliga affärerna så som gina, cubus, MQ m.m. som man tidiagare inte kunnat. Jiippiiiiiiiii vad jag glad jag blir när jag läser ditt inlägg. Bra jobbat tjejen och detta är din belöning 🙂

    Kraaaamiz

  5. Ja, bra jobbat verkligen. Visst är det kul att gå ner i storlekar 🙂 tur att du har någon som kan hjälpa dig att fatta det med varm men fast hand! 🙂
    Kram

  6. Så fin du är!! <3 Älskar din nya tröja!!

  7. Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din blogg passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

  8. Du ÄR snygg! 🙂 Passar på att meddela att jag lagt ner bloggen jag kallade ‘träna äta njuta’. Hänvisar ist till min ordinarie blogg ‘lumumma’ där jag fortsätter skriva om träning och bra mat etc. Välkommen dit! Och tack för inspiration!

  9. Skitsnygg tröja! 😀 Och skitsnygg tjej 😉

  10. Ja det är verkligen typsikt. Jag har jobbat alla de dagar det har varit fint väder och de dagar jag har varit ledig så har det antingen regnat eller så har jag varit så allergisk att jag inte orkat vara ute. Men solen var snäll och visade sig på förmiddagen men nu vräker regnet ner igen. Hoppas solen vill titta fram lite innan din semester är slut, annars får du väl fuska med BUS-kräm 😉

    Väldigt fint kort förresten 🙂

  11. Du är verkligen fin! Och det glädjer mej att du tycker det själv också. Och ja, en timma på crosstrainen blev det idag. Jag älskar den maskinen och jag svettas som en gnu på den! 😀

    Krams

  12. Vilken inspirerande blogg!
    / Kram Ida

  13. Tack så jättemycket Elin! Du är så klok! 🙂 Det kanske inte är dags, riktigt än. Men så småningom kommer det nog fram. Jag har som du säger, många vänner och folk i släkten som läser min blogg och jag vet inte ifall jag är redo för deras reaktion. Men för er bloggare, vill jag bara ösa ut information eftersom jag vet att ni finns kvar där och stöttar ännu mer.

    Och tack för din bild i bloggen, nu ser jag vem du är! (Har ju gjort det innan med) 😀

    Krams/b

  14. Emma on August 4, 2010 at 22:42 said:

    uhlala vilken pudding du är Elin! Vi sakna dig på jobbet idag!

  15. Jättesnygg bild!
    Tackar för dina mellanmålstips, får ta mig i kragen och försöka äta mellanmål. När jag har kommit en lite längre bit på vägen mot ett friskare liv ska jag definitivt prova dina bananbröd, de verkar kanongoda!!
    Kram

  16. Svar: Du har så rätt Elin och tack! Dina kommentarer värmer alltid till i hjärtat. Jag ska upp på gymmet imorgon också, nothing can bring me down, inte just nu iallafall.

    Krams/b

  17. Kristina Z on August 5, 2010 at 19:44 said:

    Du är ju snygg bruden!! Vad härligt det är att läsa alla andra stöttande inlägg här! puss & kram!

  18. Jag är sååååå nyfiken på hur håret blev??? Du bara mååååste lägga ut en bild innan nästa gång jag tittar in här hi hi vilket med all säkerhet är väldigt snart 😉

    Kram

  19. Svar: Gitarren ja, den står och dammar lite just nu 😀
    Men åh! Då kan ju David massor. Jag kan inget typ!

  20. Therese on August 6, 2010 at 10:41 said:

    TAck för en superinspirerande blogg!!! Har just hittat hit och har samma utgångsläge som du startade med, hoppas kunna nå samma resultat som du =)

    Pepp & kram

    • Elin on August 6, 2010 at 11:17 said:

      Kul att du tycker den inspirerar, roligt att höra! Det har gått över förväntan bra för mig här i början så jag känner mig taggad till tusen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation