Det blev ingen boxing igår. Vaknade och insåg att träningsvärken inte var nådig. Hade denna gången efter bodypumpen stretchat framsida lår ordentligt efter förra veckans onda träningsvärk just där men då i stället så glömde jag baksida lår. Kommer ihåg det klart och tydligt nu i efterhand. Jag låg där på mattan och det går alldeles för fort för en newbie som jag. Varje stretchövning kanske är på 5 sekunder sen byter hon till nästa. Förstår att det är många som går på lunchen och tränar och hellre vill ha träning än stretch men jag hinner verkligen inte med att se vad hon gör och samtidigt göra det själv. Det var en övning där man ligger på rygg och liksom lyfter ena knät över det andra benet och vrider kroppen på något vis, jag låg där och undrade vart ska detta stretcha någonstans? Nu vet jag, baksida lår… Vet ju några andra övningar där man stretchar där så nästa gång får jag göra dem i stället.

Eftersom jag avbokade boxingen igår så fick jag lite dåligt samvete igår kväll och bokade in mig på ett core-pass idag i stället. Även om jag har ont i benen så borde jag ju klara det. Trodde det skulle vara en massa folk där på helgen då jag gick dit lite innan för att köra lite på löpbandet, bara känna hur det kändes och så. Men det var inte så mycket folk där, fanns många maskiner över. Så jag körde 20 min på löpbandet med 15 min jogging i samma tempo som om jag skulle klara 5km på 30 min. Kändes faktiskt som om jag skulle klara det. Ska testa någon dag. Hann 2,5km på 15min och än fanns ork kvar. Men då började core-passet så jag varvade ner lite och kilade sen iväg dit. Efter passet så stretchade jag extra mycket. Nu på eftermiddagen har benen varit trötta. En seg promenad ner till Vinterviken blev det dock. Fotograferade lite blommor med Davids macro, kul kul. Nu blir det ingen träning förrän torsdag, utan i stället blir det jobb och iväg till Uppsala för att hjälpa mamma städa ur sommarstugan hon ska sälja.

Oh, har laddat ner en app till iPhonen som heter iFitness, kostade 15kr och det var den värd. Massor med övningar för gymmet, med maskiner, hantlar, bollar och utan nånting alls. Man kan peka på en muskelgrupp man vill träna och sen kommer det upp en massa övningar för just det området. Där finns också en massa stretchövningar som jag ska kika på. Måste bli lite bättre på det.

5 Thoughts on “Ingen boxing igår

 1. En ny app =) Kommer den att väcka gym- och styrketräningslusten hos en som är helt omotiverad och oinspirerad av sån träning? I så fall så MÅSTE jag ha!

 2. Jag gillar att springa på löpbandet! 🙂

  Ja, visst är det jobbigt när jobbet tar för mycket av ens tid..
  Så man inte hinner träna! Huh 🙂

  Hoppas din vecka blir bra!

 3. Jenny on August 30, 2010 at 07:58 said:

  Åh vad jag blir sugen på att träna. Det är ju så roligt! Men det är ju tiden som är boven, och barnen och ryggen. Men kul är det och jag längtar tills jag också får komma iväg.
  Du jobbar på fint. Snart är du i mål, otroligt!

 4. Ibland blir det så!

  Nu har jag en ny design Elin!
  Fast jag gjorde den själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation