Nu har det gått ovanligt många dagar sen en uppdatering här. Jobbat i fyra dagar och sista passet blev det lite övertid på så efter ett 13 timmars arbetspass och 17 timmar sen jag gick hemifrån så var det en trött Elin som klev in genom dörrhålet igår kväll.

Men inte hindrade det mig från att gå och träna idag inte. Är så ovan med denna hurtiga Elin men det det känns bara bra. Upp vid halv 11 för att få i mig lite frukost, gröt med frysta hallon som gör att gröten svalnar lite (alltså, jag har i dem efter gröten micrats) plus en skiva bananbröd med lätta på. Supergott. Idag var det bodypump inbokat klockan 12 och jag var där lite tidigt så jag hoppade upp på crosstrainern för att få upp flåset lite. Vem är den här tjejen?! Men jag gillar denna nya Elin så hon får stanna.

Passet gick bra, var ute i lite bättre tid denna gång så jag fick inte panik när det kändes fullt. Körde med samma vikter som förra gången och försökte att inte titta så mycket på vad alla andra hade på stången. När vi körde ben så var det en tjej som hade så mycket vikt på stången att hon inte ens fick bort stången från axlarna efter… kände att då kanske man tagit lite för mycket vikt på…

Stretchade låren extra mycket då det var dem som tog mest stryk förra veckan. Fick min andra stämpel i utmaningskortet, så vecka 1 av 12 är avklarad. =) Känner mig skönt trött och tränad i axlar och rygg också, jag gillar detta passet. Enkelt och man blir rejält trött efteråt.

I morgon är jag inbokad på ett till pass, det är medlemsdag och jag blev sugen på att testa på BOX. Det är inget pass de vanligtvis har så jag hoppas jag inte kommer älska det allt för mycket. Får väl i så fall tjata på hon som gav mig träningsvägledning häromkvällen, det var hon som var gymmets träningsansvariga. Men hon hade precis börjat så jag kunde inte skylla höstens schema på henne. =)

3 Thoughts on “En trött Elin

  1. Hej! Undrade just vart du tog vägen hihi. Angående boxing, om du gillar lite tuffare tag tror jag du gillar det. Har kört det i över ett års tid men slutade då flera av mina instruktörer slutade på de gym jag gick på. tappade liksom suget efter det. Men det är en allsidig och konditionskrävande träning, men även styrka. Kort o gott jättekul! Man hinner inte grubbla på nåt annat under tiden utan måste verkligen koncentrera sig så man inte får en snyting hehe. Hoppas du gillar det!

  2. Så härligt att höra om den nya Elin du har blivit. Visst är det underbart att känna så där. Varför har vi inte tränat förut?? Ha en härlig helg och tack för tips om kesoplättarna. Såg gott ut.

    • Elin on August 28, 2010 at 22:24 said:

      Ja, varför har vi inte det?! Jag tror nog att jag aldrig klarat mig över den där gränsen där man slutar tycka det är jobbigt och börjar tycka det är kul. Men nu är det bara att smida medans järnet är varm. Återigen har jag en ruskig träningsvärk efter gårdagens bodypump. Skönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation