Den bästa träningen är den som blir av.

Jag hade kunnat välja mellan ett antal gym i närheten av där jag bor men det som lockade mest var närheten till hemmet och att det var smidigt att slinka in på väg hem från jobbet. Därför blev det SATS. Jag har alltid tränat på F&S innan och gillar det där. Min syster är ledare på F&S i Uppsala. Men trots att Friskis bara ligger en tunnelbana bort så kände jag att det var tillräckligt långt bort och extra bökigt för att jag skulle kunna känna att träning blev något jobbigt. Nu är det så att jag kliver av tunnelbanan i Liljeholmen, går in i den nybyggda gallerian och 50 meter in så är ingången till SATS. Smidigt.

Idag är det träningsvägledning inbokad klockan 18. Jag undrar hur mycket man hinner gå igenom på en halvtimme men det ska bli kul ändå. Jag hittade lite pengar i ett kuvert i en låda för ett tag sen. På kuvertet stod det Grattis på 30årsdagen från mamma, mormor och morbror. Jag fyllde 31 i somras. Funderar på om det kan vara en bra ide att boka in tre tillfällen à 1 timme med en personlig tränare. Om det ger mig en superbra start på min gymkarriär. Fanns ett erbjudande när jag blev medlem som gav mig ett bra pris på det och pengarna i kuvertet går då till något som jag verkligen skulle ha nytta av, det var ju därför jag sparade dem. Gör att göra något speciellt med dem.

I morgon är det sovmorgon. Längtar!

9 Thoughts on “Den bästa träningen

 1. Svar: Ja just ja! Haha, kan ha varit så att dom ville köra kampanjen ända ut och då även kör med julmusik ^^ Men känns ändå hemskt. Kändes verkligen som en mellandagsrea. Folk överallt, julmusik och massa bra priser (:

 2. Det låter som en kanonidé! Bättre investering kan du inte göra.

  Jag är också övertygad om att det måste vara lätt att komma iväg att träna, annars blir det tufft när motivationen tryter. Sats är minst lika bra som F&S tror jag. Det beror ju helt och hållet på ledarna.

  mvh//pernilla be

 3. Sovmorgon är skönt 🙂

  Jag är NÖJD med min tid på fem kilometer. Har bara joggat i en och en halv månad ungefär så…
  det känns kanon! Jag vill komma under 30. Så det är väl målet. Men det blir SVÅRT! 🙂

 4. Jag har tänkt köpa till PT-tid under hösten, det är nog bra att få litet proffspeppning emellanåt.

 5. Härligt med lite pengar. Inte ofta man får det 😉 Förstår att du längtar till din sovmorgon så tidigt som du jobbar annars. Usch! Jag hade inte klarat så tidiga mornar. Tack för din kommentar hos mig. Vi är alla så olika. Min syster är en måndagmänniska med 😉 Men inte jag. Varför vänta hela helgen och bara äta upp sig ännu mer brukar jag tänka. Bättre att börja nu när man har motivationen.

  Hur ser din höst/vinter ut? Jag funderar på en trip till Sthlm.
  Krams

  • Elin on August 27, 2010 at 22:25 said:

   Oh, den ser ut precis som vanligt, jobb och ledighet om vartannat. Jobbar på ett 7 veckorsschema så det är bara att kasta fram alternativen när du funderar på att åka så kan jag kika hur jag jobbar. =)

   KRAM

 6. Här hemma har sambon sovmorgon i morgon och inte jag, det är det värsta tänkbara sovmorgonsscenariot….
  Det är så rätt att träningen skall vara lättillgänglig och det är så rätt att investera pengar i sitt eget välmående och ego, det är du så värd!!!

  • Elin on August 27, 2010 at 22:28 said:

   Det är det allra allra värsta. När jag reser mig upp så tar det 3 sekunder så har David makat sig över och ligger precis där jag just legat… det gör som ont i kroppen av att se honom ligga kvar. Han har det dock ganska jobbigt, han får nästan en hjärtattack varje gång klockan ringer så tidigt. Plus att han är en nattuggla så han har oftast gått och lagt sig för bara 2-3 timmar sen.

   Tränat idag med, bodypump igen, får se hur musklerna känns i morgon. Hoppas på mildare träningsvärk denna gång.

 7. Helt riktigt – att den bästa träningen är den som blir av! Man kan ju ha hur stora ambitioner som helst, men blir det inte av så kan det ju kvitta.

  Nu har jag fixat till ett definitivt ställe för vikt och träning. Välkommen dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation