Men vart tar tiden vägen egentligen? Hur kan veckorna bara flyga förbi så här? Inte äter jag något roligt heller som jag kan ta kort på och visa. Jobbar bara kvällar fram till semestern och de dagarna ser helt lika ut matmässigt.

Frukost: smoothie på 2dl lättyoghurt, banan och blåbär, ev en frökuse. Typ vid kl 10-11 (2PP+6PP)
Lunch: ICAs färdigrätt, Tomat pasta pesto eller vad den heter, 2 rågrut med lätta och aromat på. Vid 18-19. (15PP)
Middag: en Naturdietbar (favoriten är apelsinchoklad) på väg hem från jobbet. Vid 23. (5PP)
Mellanmål: 2 rågrut med lätta och aromat. (3PP)

Samma lika. Smoothien älskar jag. Mättande och god. Frökusar skulle jag nog kunna äta hur många som helst av, älskar solrosfrön i bröd. Lunchrätten är himla god, bland de godaste såna frysta rätter jag testat. På något vis gillar jag inte egna matlådor, är något med att jag inte vill äta samma mat som jag precis ätit vid middagen innan. Eller så är det att jag är superdålig på att laga mer mat än precis det vi äter upp. Eller så är jag bara lat. Något av dessa alternativ är det nog. Aromat på macken… mmm… Naturdietbaren är enkel och snabb att ha med sig på tåget. Annars äter jag för lite under hela dagen och när jag kommer hem så är jag då hungrig. Skjuter ju dygnet en hel del när jag jobbar kvällar, upp vid 9-10 och i säng vid 01-02. Jag vet inte vad som är värst, att vara vaken så eller att gå upp vid 04 och knappt kunna vara vaken till 21.

5 Thoughts on “Vilken trist viktblogg detta blivit =)

 1. Hej!

  Jag är med för nyfiken att inte ställa mig på vågen. Jag gjorde det nyss! Skit också, hihi .. började bra det där. Hoppas du har det bra annars, jag har blivit brun nu av solen. Dock illröd på ryggen 😉 Haha! Jag borde ta det lite lugnt ute i solen.

  Låter också himlans gott med smoothieees! 🙂
  Kram Benita

 2. Jogging och promenader är ju kanonbra! Man kan göra det vart man än är. Gäller bara att ta med sig grejorna (som inte tar allt för stor plats) =D

  Sv: Ja, jag kände att jag behövde några andra mål än: gå ner till den och den vikten. Då blir jag så fokuserad på vågen, vilket leder till stress och då äter jag dåligt och sitter stilla. Men om jag har som mål att äta på ett visst sätt och träna si och så länge så kan jag ju inte göra så =D

 3. Va skoj att kika in här, på din blogg Elin 🙂
  Här kommer jag kika in oftare, kul att se vad du äter så kan man få några förslag i huvudet 🙂
  Frökusar är 4pp va? De är underbart goda !!

  Kramar

  • Elin on July 6, 2010 at 10:22 said:

   Tack! Har varit lite dålig med uppdateringarna senaste tiden men ska bli lite bättre. Tiden rinner lätt iväg på sommaren, datortiden minskas oftast. =)

   Jag hittade Frökusarna i checklistan online och där står det att det är 5PP för en så jag räknar det. 2,5 för en skiva och 5PP för både uppe och nederdelen. Älskar dem, gott med solrosfrön.

   Lycka till!

 4. I am curious what Latisha has to say about this =D

  Ezra

Post Navigation