Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 91
Nuvarande BMI 28,7
Veckans resultat -0,5
Totalt -14,4
Kvar till mål 11

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Som alltid så måste jag intala mig länge och väl att det är ett bra resultat, miuns 0,5kilo. Men i mitt huvud så vill jag gå ner snabbare än så och då känns det alltid lite moloket när det inte är så i verkligheten. Blev av med en PP av mina dagliga blev jag med. Tyckte det var nyss som jag minskade med en. Men nu ligger jag på 33 dagliga och 49 i veckobonus. Undrar om veckobonusen kommer ändras alls? Har för mig jag sett att den gjort det för några på vv-forumet. 14,4kilo. Det är ganska mycket. Har färre kilon kvar än kilon jag gått ner redan. Känns bra. Även om de sista säkert kommer ta lång tid. Är så nyfiken på hur jag kommer se ut när jag väger 80! Där finns inga vettiga genvägar att ta. Bara att fortsätta med vad jag gör och se vart det slutar. Spännande!

Var ute och sprang i morse vid 10, höll på att smälta bort. Galet så varmt det redan hunnit bli. Får bli kvällsjoggning under semestern tror jag eller så får jag försöka vrida om dygnet lite så jag kommer upp tidigare. Men har jobbar kväll nu i så många dagar att jag kommit in i lite sena vanor.

Idag ska jag fira med att köpa en tidning, Topphälsa får följa med hem.

8 Thoughts on “Vägning vecka 28

  1. Tack! 🙂 Men jag bara väntar på att bakslaget ska komma. Puuuh! :S 0.5 kg det är mitt mål/vecka. Så du ska vara stooolt över dej själv.

    KRAM

  2. Hej!
    0,5 är jätebra! och en lagom takt att gå ner i vikt på.
    14.4 är helt fantstiskt!!
    Fortsätt kämpa på!
    Stort grattis!

  3. Ett minus är alltid ett minus! Och ett halvt kilo bort är faktiskt suveränt!
    Visst skulle man vilja gå ner fem kilo i veckan om man kunde bestämma själv,
    men det fungerar ju inte riktigt så, tyvärr 🙂

    Så vi får jobba på istället.. 😀

  4. Svar: Tackar! 🙂 Egentligen ska man inte bry sig så mycket om vikten under semestern utan bara njuta. Men det finns ju där konstant och påverkar en.

    Ja, det är tråkigt med träningen. Man tappar all lust liksom. Jag hoppas också resten av veckan blir bättre med träningen. Så synd med deras sommarschema för utbudet är knappast något att hurra över och jag har tröttnat så mycket på crosstrainer, löpbandet och styrketräning så det går inte ens att träna för mig just nu. Jag skulle bara tycka det var så sjukt tråkigt att jag knappt skulle ta i och börja ogilla träning, haha.
    Ja, jag var ute på korta rundor förra veckan på mornarna, men bara typ 20min, annars hade jag nog också smält bort… Men du är skitduktig som tränar på trots värmen! 🙂

    Kram!

  5. Okej, åskan kan vara här i Blekinge. Men inte hos dig! Är det en bra deal? 🙂

    Jag sov på jobbet i natt. Trettio grader inomhus och jag kunde inte sova.
    Jäklar vad jag har svettats. Tror du det räknas som träningspass? 😛

  6. Skitbra resultat ju! 0,5kg är ju mycket 🙂 Själv hade jag gått upp nästan 2kg. Alla minus är bra minus! 🙂 BRA KÄMPAT! Du är stor inspiration för du är grym 🙂 Kram

  7. Tycker det är kanonbra kämpat. Längtar tills jag också är mer än halvvägs… Om jag har fattat rätt minskar inte din veckobonus förrän du kommit ner på minimum dagspoints (29?). Men vilken resa du gör!

  8. 0,5 kg är ju jättebra! Går du ner 0,5/vecka i ett år är det -26 kg!!!
    Men visst vill man alltid att det ska gå fortare =D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation