Gillar skarpt att väga mig på måndagar, jag är en sån som vill ha ett blankt blad. Sen är det bra för då äter jag inte så mycket på helgen som är en sån vanlig fallgrop för många. Inte direkt för mig som jobbar skift men ändå så är det ju någon speciellt med just helgerna.

Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 91,5
Nuvarande BMI 28,9
Veckans resultat -0,8
Totalt -13,9

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Närmar mig mål med varierande stora steg. Känns så otroligt bra att vara igång på detta viset. Denna vägning har jag hållt på med Viktväktarna och propoints i exakt 3 månader. 13 veckor och -13,1kilo. Inte dåligt. Jag glömmer bort att vara stolt över mig själv. Detta är ju skitbra jobbat! Varför är det så svårt att förstå det? Älskade maken pepprar mig nu med hur mycket min kropp ändrats och hur mycket mer jag orkar nu jämfört med innan. Men ändå så känner jag mig allt som oftast som att jag inte gjort något särskilt. Fast när någon annan säger att de gått ner 13 kilo så blir jag superimponerad. Varför blir jag inte det över mig själv?

I helgen var vi och lyssnade på lite musik vid Lasse i parken vid Hornstull. Jag hade en av mina klänningar från förra sommaren på mig. Kände mig så fin. Gick sen en promenad runt Långholmen. Stockholm är underbart i sommartider. Var på två bröllop förra sommaren, köpte denna klänning i två olika färger. =) Denna i grönt och sen har jag en likaden i rött också. Hatar att handla kläder och allra värst är det när man är stor. Avskyr dessa avdelningar för stora storlekar. Vet att de är bra att de finns men varför kan inte alla kläder bara fortsätta uppåt i storlekarna? Känns som att det är så för killar. L, XL, XXL, XXXL osv. Hos tjejerna måste man in i en speciell avdelning där kläderna inte har någon som helst passform eller sitter snyggt. Inte på mig i alla fall. Jaja, är inte så långt från att kunna handla på den vanliga avdelningen nu.

8 Thoughts on “Vägning vecka 27

 1. Hej! Duktig du är Elin och kul att få se en bild på dig. Du tar verkligen stora steg fram och grattis till alla kilon som du har tränat bort. Heja! Kram Benita

 2. Jenny on July 6, 2010 at 22:42 said:

  Du är otroligt duktig. Tänk på att du gått ner i snitt 1 kg i veckan och då har du inte svält dig, eller hur?
  Måste påpeka vilken skillnad det är om man jämför dig på kortet som är taget i vintras, och detta kort. I ansiktet (som ju är det enda man kan jämföra på) så syns det jättemycket att du gått ner i vikt.
  Du är kanonbra!
  Kämpa vidare!
  Kram Jenny

  • Elin on July 6, 2010 at 22:43 said:

   Tack! Jag har då verkligen inte svält mig själv. =) Det har åkt ner både glass och godis, senast idag så blev det tre kakor och lite läsk, när jag jobbar kväll har jag så många PP kvar så jag tillät mig själv lite lyx när jag blev bjuden. Försöker dock hålla ner såna saker lite och äter mer mat och mellanmål.

   Ibland när jag går förbi en spegel så kan även jag se att ansiktet är mindre men det är svårt att inse andra gånger.
   Kämpa på du med!
   KRAM

 3. Vad härlig Elin, stort GRATTIS!! Du ser strålande ut på fotot!! <3

 4. Du är superduktig! Du ska absolut vara stolt över dig själv. Jag har också promenerat mycket men vill komma igång och springa för att pressa flåset ytterligare och bli helt slut, för det blir jag inte när jag promenerar. Måste dock gå ner i vikt ca 10 kg först för annars tar fötter och knä alldeles för mycket stryk.

  mvh//pernilla be

 5. Hej, snygg blogg och grattis till framgångarna. Härligt att läsa om fler som kämpar och skönt att se att det finns de som håller i mer än ett par veckor! (Undrar hur långt ett genomsnittligt bantningsförsök är?) Tycker att det är assvårt att hitta kläder som kille också, det mesta går bara til XL, och när XL är för tight så är det..tight! Längtar efter att dra på mig många kläder som hänger i garderoben i både XL och L.

 6. Du är så grymt duktig! 13kg är sjuuuuukt mycket! Tänk dig hur många 400grams smörpaket det är med bara fett!
  Jag är verkligen imponerad 🙂 Och VV är verkligen skitbra (så länge man följer det ;). Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation