Igår blev det ett fint minus på vågen och det belönades med en tripp till närmaste galleria för lite shopping. Intersport hade rea och vi kilade in där. Hittade inget i sportväg men såg en snygg vit fleecetröja. Letade som vanligt efter största storleken och hittade en storlek 46, testade den och tyckte den passade bra. Men då säger David att han tycker jag ska testa en storlek mindre. Fanns ingen 44 i vitt så jag testar 42 men den var alldeles för liten, kändes som ett korvskinn. Går runt hyllan och ser en trave med likadana tröjor fast i turkos. Där fanns 44. Sitter som en smäck! Man har liksom glömt att man när man är lite smalare så kan man ha kläder som sitter åt lite.

När hade jag storlek 44 sist? Jag kommer inte ihåg. Kanske i övre tonåren. Känns i alla fall ruskigt bra att vara nere på storlekar som finns på de vanliga avdelningarna i klädaffärerna. Har aldrig känt mig hemma på avdelningarna för stora storlekar. De kläderna passar helt enkelt inte min kropp.

Tröjan testkördes på en kvällspromenad. Kände mig superfin!

Det här är innan vi bestämmer oss för att gå ner för backen till vänster. Vi trodde nog inte vi skulle klara oss helskinnade därifrån. Den ser inte lika brant ut nerifrån… Men med små små steg så gick det att komma ner. David halkade och kanade ner en bit i leran men jag i min nya tröja klarade mig. =)

10 Thoughts on “Storlek 44

 1. Jättefin tröja!! Viiiisst är det härligt att gå ner i storlekarna 🙂

 2. Åh vad fin du är och tröjan ser superskön ut!
  (tur att ni klarade nerförsbacken också, hihi)

  Unna dig glass.
  Det är du värd! 🙂

 3. Kristina Z on July 27, 2010 at 22:00 said:

  Du är finast i världen Elin!!
  puss å kram!

 4. Krispinsson on July 27, 2010 at 23:12 said:

  Grattis till en storlek mindre, häftigt att få bryta vanan att titta bland de största plaggen. Och det är en skön känsla att känna sig snygg i något man inte ens funderade på att dra på sig för några veckor sen. En kick för självkänslan! Du är värd glassen, big time!

 5. Åh, jag vill också ha så fina promenadställen!

  Och skitfin tröja! Och gud vad skönt att kunna ha 44 i storlek!! Snart blir det kanske att sälja dina gamla kläder? 😉 Tänk den dagen…

  • Elin on July 28, 2010 at 22:59 said:

   Haha, fina promenadställen. E4an ligger 100m bort och hörs alltid som ett sus i bakgrunden. =) Men det ser ju fint ut i alla fall och så här efter att ha bott här i 4 år så lägger jag knappt märke till ljudet från motorvägen.

 6. Amanda on August 1, 2010 at 23:13 said:

  Åh vad jag är glad att jag hittade din blogg! Går också på VV och har änna tappat motivationen denna veckan! Känner dock att det hjälpte lite att läsa dina inlägg! Tack!

 7. Amanda on August 1, 2010 at 23:16 said:

  Hittade förresten denna bloggen via din andra blogg på VV’s hemsida. Blev lite nyfiken på hur du fick in “plinget” i låtarna, när du joggade! Har precis börjat med det programmet också, och det lät inte dumt! 🙂

  • Elin on August 2, 2010 at 00:19 said:

   Han la in det i ett program på hans dator… och liksom mixade ihop låtar. Om du är intresserad så maila mig på elin79@bredband.net så kan jag skicka en länk så du kan ladda låtarna. De är i mp3 och är ganska stora filer. Men då får du mina springlåtar. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation