Ingen höjdare. Hade glömt att be David köpa hem bananer så i morse när jag redan haft i yoghurt och frusna hallon i mixerskålen så såg jag att vi inte hade några bananer. Tänkte det måste väl bli gott utan också. Men det blev så himla isigt med bara yoghurt och hallon så jag hade i en extra halv dl lättmjölk. Då blev den drickbar, eller åtminstone så den inte känns som isglass. Men den smakade inte lika gott som min vanliga.

Bananer med hem idag alltså.

8 Thoughts on “Smoothie utan banan

  1. Nä, smoothie utan banan blir ju liksom…inget! Man måste ha bananen både för lite konsistens och sötma. Älskar smoothies, perfekt frukost eller kvällsmål =)

  2. Åkey. Måste testa det där med smoothie. Men jag har inga bra blandare :/
    Nu är jag hemkommen från en otroligt bra ålandskryssning. Ska berätta mer i bloggen senare. Hoppas du har det bra, inte långt kvar till söndag nu. Semester va? 😀

  3. 7 timmar. Det gör mycket, speciellt när man bara vill sluta! 🙂 Du jobbar inom vården förstår jag?

    Och ja, semestern är svårare än vad du tror.
    Belivie me!

  4. Och när jag kom hem från Gotland idag fanns två bananer kvar, i morgon bitt blir det smoothie, efter ett kliv upp på vågen =)

  5. Sv: Jag tror vi kan nog ha en mixer iallafall. Ska kolla med mamsen lite senare idag. Isåfall snor jag ditt recept. Men då måste det handlas in lite frukt förståss.
    Aha, du jobbar på Arlanda. Vad är dina uppgifter?
    Jag förstår att nattjobb inte är bra, jag hade haft stora problem med det också. Sen missar man väldigt mycket också på dagarna.

    Kram

  6. Svar: Ja, det är det som är lite synd med vägningen, att det blir så olika tider, så det kan variera så jäkla mycket i resultat. Men bara något man får leva med 🙂

    Åh, vad härligt! Ja, det vore super med en slags utvärdering! Men dom där har ju funnits på markanden ett tag (eller är dom nya? har inte kollat igenom direkt..) så du kanske redan vet hur dom är. Eftersom jag är en “buzzador” så ska jag göra en rapport om hur dom var och sådär 🙂

    Kramar!

  7. Sv: Ibland finns det många undanflykter. Jag vet! Jag är heller inte bra på att ta tag i träningen ibland. Men nu känner jag mig ändå på gång igen. Vill bara uppnå mer mål och delmål. 😀

    Härligt att du trivs med ditt jobb. Jag förstår att det kanske känns som det är dags att byta jobb. 7 år är mycket, men om man trivs och har bra lön så är det ju okej.

    Krams!

  8. Ida on July 25, 2010 at 21:01 said:

    Hej, kan du maila mig ditt recept hittade dig via vv och ska starta stenhårt på måndag, tänkte köra smothies på morgonen då jag har svårt för att äta den tiden i vanliga fall, sen undrar jag om du har någon koll på “nyttigheten” (point eller dylikt) i filbröd?

    Taskcam för svar MVH Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation