Det här var i måndags efter en runda kring Trekanten. Känns så fantastiskt skönt att jag börjat jogga, det går knappt att beskriva. Inget ont om promenader, som jag tidigare hållt mig till när det gäller motion. Men jag ville det skulle gå lite fortare, att det inte ska ta sån tid att köra slut på sig. Nu tar en vända runt sjön 11-12 minuter och efter det är jag ganska färdig. Men målet är att jag ska jogga 5 km och det är tre varv så jag kämpar på och försöker bättra på flåset bäst jag kan. Har klarat 5km en gång men sen kom förkylningen och efter det har jag inte försökt mig på det igen men det kommer snart. Lite jobbigt är det att jogga när det är så varmt också. Måste bli bättre på att gå upp tidigt för att hinna innan värmen tar knäcken på mig. Eller orka ut senare på kvällen. Ska köpa mig ett par kortare byxor med, nu har jag antingen byxor som är för varma eller shorts som liksom knögglar ihop sig vid låren, åker upp och har sig. I söndags köpte jag en sån hållare till iPhonen som sitter kring armen, praktiskt och skönt.

Gillar så att mina joggingskor ser så använda ut. Att jag inte köpte dem, använde dem någon gång för att de sen ställa undan dem i någon garderob. De står framme hela tiden. =)

Elin = en joggare.

2 Thoughts on “Joggingen

  1. DU ÄR EN JOGGARE! (: En sån som jag kommer skrika “hurtbulle” till från ett bilfönster 😉

  2. Vad fint det är där, vilken härlig miljö att jogga i. Ohh, vad duktig du är och du är ju även jätte brun om benen 🙂
    Jag håller med dig att det är skönt att börja jogga… promenader är ju bra, men det går ju lite snabbare som du sa, att jogga..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation