Denna sommar har ju varit ganska varm och för mig så har det inneburit 3/4-byxor, shorts och kjolar. Idag var den första dagen som jag ville ha långbyxor på mig. När jag skulle sätta på mig mina svarta manchesterbyxor som när jag började med VV var för trånga för att jag ens skulle kunna ha på mig, så insåg jag hur pass mycket magen har minskat. Kilon och centimetrar i all ära men det är på kläderna som jag ser att jag faktiskt blir mindre. Träffade en kompis idag som sa att jag borde köpa nya byxor, de svarta manchesterbyxorna satt lite väl hängigt. =)

När jag kom hem plockade jag fram byxorna som jag hade i april, har två par likadana. Jag gillar inte att handla kläder så när jag väl hittar något och det finns i flera färger blir det ofta att jag köper två byxor i olika färger av samma modell.

Så nu bjuder jag på en titt ner i mina byxor där även ni kan se att det helt klart har hänt grejer med magen min. Nästan 17 kilo har försvunnit sen dessa byxor satt som de skulle. Nu kan jag ta av mig dem utan att ens knäppa upp gylfen.

=)

PS. Vågen skvallrar om att förra veckans extremt stora minus eventuellt kommer blir ett plus/minus noll denna vecka. Jag var ju beredd på att det skulle kunna bli så men samtidigt känns det trist. Ett ynka hekto minus kan jag väl få åtminstone.

8 Thoughts on “En titt ner i mina byxor!

 1. Yiiiihaaaa! Det är så häftigt att se. Är inte heller något fan av klädshopping, men lite angenämt är det ju när det är av de här anledningarna. Men nöp nu bara ETT par byxor eftersom även de kommer bli för stora…

 2. Elin on July 31, 2010 at 23:38 said:

  Eller hur! Japp, endast ett par byxor kommer det bli.

 3. Vad häftigt 🙂

 4. Fantastiskt!! Måste kännas underbart och det är ju en angenämt problem att behöva köpa nya byxor! 😉

 5. Kerstin on August 1, 2010 at 10:37 said:

  Grattis!Visst är det en härlig känsla när man ser resultat i spegeln eller på kläder . Det ger en sådan underbar kick.

 6. Gratis!

  Härligt, när det börjar märkas på kläderna!

  // Anna

 7. Härligt, way to go!
  Jag själv har en stor hög med kläder som jag kunnat ha förr. Det är ganska praktiskt och några har jag faktiskt börjat använda. Blir spännande att se till hösten, då en annan sorts kläder kommer fram hur mycket som inte passar då.
  Ps. Släng byxorna, du kommer inte kunna ha dem mer! 🙂

 8. Galet! 😀 Kläderna är bäst att känna om man krympt. Det är bästa känslan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation