Veckorna rasar iväg och denna veckan har inte varit något undantag. Jag hinner inte med mig själv ens. Jag har jobbat hela midsommarhelgen så jag har haft det relativt enkelt att hålla mig till mina PP. Midsommarafton så bar det iväg till några vänner efter jobbet, lite grillat och lite efterrätt. Höll mig borta från chips och ostbågar, något jag annars kan äta hysteriskt mycket av.

Trots att jag spräckte gränsen med några PP, veckobonusen hamnade på minus och blev röd i checklistan, så blev det ett riktigt ordentligt minus denna veckan. Känns så bra! Nu är det nya tag som gäller. I morse var jag ute och joggade för första gången sen jag klarade mina 5km. Samma kväll som jag sprang 5km så var jag lite för dåligt klädd på en fest, vilket resulterade i två veckors förkylning. Men nu känns det bra och jag är redo att börja jobba med joggingen igen. Tog ett varv runt sjön, 1,7km, och det kändes förvånansvärt bra. När jag sprang sist så var sjön full av små ankungar och små tussar till sothöneungar. Idag var de stora, så stora. =) Nu ska det ökas på med jogging så att jag orkar mina 5km igen. Planen var ju att jag skulle jogga 3 gånger i veckan, 2x2varv runt sjön och sen en gång när jag springer de 3 varv som blir 5km. Härligt att vara igång igen! De där programmen med armhävningar och situps har hamnat lite i skymundan också tyvärr men ska hoppa på det igen. Pinsamt när man bara kan 6 armhävningar på knäna…

Igår var jag tvungen att köpa en ny sport-BH eftersom jag hade min i väskan som jag glömde på tunnelbanan, har inte haft någon tur att återfå den tyvärr. Är så irriterad på mig själv att jag glömde den. Har önskat mig ytterligare en till BH av mamma för idag är ingen vanlig dag, idag är Elins födelsedag! =) Fick skönsång av älskade maken när jag vaknade, en blombukett med lika blommor som i min bröllopsbukett och sen fick jag en övernattning på Nynäs havsbad. Underbart!

Så här såg buketten ut på vår bröllopsdag. En scrappad sida från vårt bröllopsalbum. Handlar om hur jag älskar mina två ringar. Sitter som en smäck på fingret.

Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 92,3
Nuvarande BMI 29,6
Veckans resultat -1,6
Totalt -13,1

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

12 Thoughts on “Vägning vecka 26

 1. Jag har med svårt när jag inte är på hemmaplan och när jag inte har kontroll! 🙂 Allt bra med dej?

 2. Grattis på födelsedagen! 🙂
  Mycket fin bukett. Och fina ringar också!

 3. Jenny on June 29, 2010 at 12:41 said:

  Grattis grattis!
  Vad härligt det är att läsa det du skriver. Man blir så motiverad!
  Vilka fina ringar och vilken fin bukett!

  Hurra hurra på din födelsedag!

 4. Superbra! Du har verkligen fått stenen i rullning. Önskar jag kunde säga detsamma, men jag kämpar på. Och grattis i efterskott!

  mvh//pernilla be

 5. Svar: Tackar! 🙂 Vad skönt att du har en så stöttande make! Min sambo gillar chips otroligt mycket och han behöver inte direkt tänka på vikten, så det är lite svårare där. 😛

  Jag tränar på Friskis & Svettis. Inte SATS. 😉 Testade på SATS förut men gillade det inte. Har tränat på Friskis sen september och är skitnöjd! Anledningen till att jag gillar Friskis mer är dels att jag gillar deras koncept – dom gör det inte för att tjäna pengar, deras utejympa bla är gratis (om man inte har kort) och dom som jobbar där gör det frivilligt, bara för ett friskare land. 🙂 Sen älskar jag deras Jympa-pass! Kondition, styrka och härliga ledare! SATS har ingen traditionell Jympa utan mest dans-pass. Men jag älskar jympa-passen Friskis har, så saknade verkligen det när jag tränade på SATS. 🙂 Men det beror ju mycket på vad man vill ha. Vad är du mest ute efter? 🙂

  Måste också säga att du är sjukt duktig! Och grattis till det jättestora minuset! 😀

 6. Tack så hjärtligt! 🙂
  Hur har du det?

 7. Ställer klockan på 05.15 för att jag ska hinna med en
  ordentlig morgonpromenad innan jag börjar jobba 🙂

  Vad roligt att du läser mig, tack 🙂

 8. Svar: Aa, jag förstår det där med läget. För det är samma för mig. Bor i Bålsta men jobbar i Farsta strand. Och Friskis ligger i Farsta centrum, så bara 10min gång dit. Men SATS ligger ju också där. Dock finns SATS i Bålsta men inte Friskis, så egentligen hade SATS varit skönare på det sättet. Men tyckte som sagt inte riktigt om SATS. Trivs mycket, mycket bättre på Friskis, så därför tycker jag det är värt det. ^^ Men vet man med sig att man inte kommer träna annars ska man definitivt köra på det som är närmast. Åtminstone i början tills man kanske har vanan. 🙂 Sen kanske du också trivs på SATS bättre än mig. 😉

 9. Hej Elin!

  Vilka vackra ringar du har. Blir lite avundsjuk här! 😉 Jag vill också hitta någon man i mitt liv, fast jag har väl många år på mig antar jag, hehe.
  Ja, snart har jag nått 20 kgs-gränsen. Och det ska bli så skönt när jag kan se det på “papper”. Jag trodde verkligen inte på dessa resultat när jag började i januari.

  Jag förstår att det är mysigt att gå längst stränderna i Stockholm. För en småstadstjej så låter det som en dröm! 🙂
  Må gott!
  Kram

 10. Nja, bakom en korumpa för min del är väl lite att ta i. Jag bor ändå i en stad, men en liten sådan och jag stormtrivs. Jag hade gärna åkt upp till Stockholm, men en helg i city räcker tror jag. Det blir för mycket av det goda annars! 😉

  Kram Benita

 11. Trillade in här från en annan sida och var bara tvungen att säga:
  GRATTIS!!!

 12. Grattis till det superstora minuset och födelsedag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation