Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 93,9
Nuvarande BMI 29,6
Veckans resultat -0,4
Totalt -11,5

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Otroligt men sant. -11.5kg. Det är ganska mycket det. Veckans lilla minus är ett glatt minus trots dess litenhet. Har blivit absolut NOLL motion denna veckan pga förkylningen. Eller det stämmer inte riktigt. I fredags så var det möhippa (och där rök VB all världens väg) för svägerskan och då var vi iväg hela gänget och dansade afrikansk dans. Kära nån så roligt det var! 1½timme bara flög förbi. Detta ska kommas ihåg när kurserna där börjar i höst. Då ska det dansas så det står härliga till! Men förutom detta inslag av motion så rörde jag knappt på mig, fram och tillbaka till jobbet bara. Kommer inte ens ihåg vad jag gjort denna veckan. Igår var vi i alla fall iväg och köpte Gröna kortet till Gröna Lund, det ger oss fritt inträde hela sommaren. Det ska buggas en gång i veckan nu, om det funkar med mitt jobb och så. Saknade buggkursen igår. Men den kommer igen i höst den med. Skoj skoj!

2 Thoughts on “Vägning vecka 25

  1. Du är så duktig!! Stort GRATTIS till tappade 11,5 kg, det måste väl kännas hur härligt som helst?!! 🙂

  2. Jag älskar afrikansk dans! Och du är grym! 😀 Skitbra med minus, hur stort eller litet det än är! Tänk vad mycket du faktiskt har gått ner i vikt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation