Startvikt 105,4
Start BMI 33,1

Nuvarande vikt 94,3
Nuvarande BMI 29,8
Veckans resultat -0,6
Totalt -11,1

Målvikt 80
Mål BMI 25,2

Idag måndag så började jag jobba klockan 06. Vilket gör att jag går upp klockan 04:15. Att väga sig vid den tiden på morgonen är inte att rekommendera. Så när jag ställde mig på vågen i morse så bestämde jag mig för att registrera min söndagsvikt som veckans resultat. Mådde så himla dåligt i morse med, hade sovit så himla dåligt. Ovanligt för att vara jag. Nu är jag uppe för sent igen så det blir ett kort inlägg. =)

Det som är skumt är att det känns som om jag fuskar. För att jag väljer söndagsvikten. Vilket är konstigt. Om jag hade varit bortrest på måndagsmorgonen hade det ju känts väldigt OK att registrera söndagsvikten. Huvudet är fullt av konstigheter.

Nu är det sängen igen. Ska ju upp vid 04:15 i morgon igen.

3 Thoughts on “Vägning vecka 24

 1. Galet vad duktig du är!
  Jag är impad & grattis till din joggingtur också 🙂

  Kram

 2. God morgon.. Hmmm skulle ju vara duktig men så hann det vanliga livet ikapp mig och nu blir det ingen morgon jogg..
  Solhälsning används inom yoga. Kanske nåt du skulle testa.. Det är jätte bra för kroppen men i min värld lite för trist. Haha!
  Googla det. Oj jag ska nog sova lite mer.. Kram kram

 3. Svar: Ja, visst är FORM.se super! Jag älskar den sidan. 🙂 Ja, IFORM-loppet är 11 augusti. Jag kommer absolut inte kunna jogga hela rundan (tog 5km). Kom igång joggingen ganska bra, men sen fick jag ont i foten och det är fortfarande inte bra (ca en månad nu) så har inte kunnat träna jogging. 🙁 Men det blir iaf mitt första lopp och hoppas på bättre nästa år istället 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Navigation